Ez a blog mindenkié, aki szeretne velünk közös projekteken dolgozva beszélgetni, jokat vihogni és esetleg együtt szomorkodni, ha a sors ugy hozza.

2010. október 6., szerda

Pályázat és ami még jön!

Elöször is elnézéseteket kérem, hogy ennyire elhuzódott az értékelés, egy ronda virus elöbb a Sarjat majd engem is elkapott. Néhányan tudjátok (bár szándékosan nem vertem nagy dobra), hogy indultam a kisebbségi önkormányzati választásokon. Jelentem sikerült, bekerültem :-))) Ezt (is ) társadalmi munkában csinálom, pénz nem jár érte.....ezért már többen jelezték, hogy elkönyveltek a "joindulatu hülye" kategória gyözteseként, de nem bánom, lehetne rosszabb is, nem? Közben azért kicsit dolgoztam is, mert enni, ugye azt kell........

Node most térjünk a lényegre, ami Titeket igazán érdekel:
Köszönjük a sok szinvonalas pályamunkát amit küldtetek nekünk! Szám szeint 18 db értékelhetö, a szabályoknak megfelelö pályamü érkezett a résztvevök pedig:
Judit Gödröl
Pachné Szélvad Rózsa
Szegusz Zsuzsó
Szegusz Timi
Kozma Szilvia
Barorba
Hencsili
Leveszy Dia
Hópihe
Matula Ikrek
Demeter Éva
Balla Erzsébet
Ha valaki esetleg kimaradt, visitson, megkeresem! Többen két-három munkát is beküldtek, ezért kevesebb a név mint a pályamü.
Már napok óta a kinyomtatott pályamunkákkal alszom el esténként, nincs könnyü dolgom mert rendkivül ötletes, szinvonalas munkákat kaptunk. A dijazást kiegészitettük egy "Gyermekkategóriával" mert kislányoktól is kaptunk nagyon jó pályamüveket. A gyermekkategória gyözetese egy kreativ csomagot fog kapni, ezzel is ösztönözve a további alkotásra az utánpótlást. (engem amugy is midig boldoggá tesz, hogy a következö nemzedék érdeklödését is felkelti a varrás, lesz aki továbbvigye a stafétát)
Az eredményhirdetéssel várunk még 1-2 napot, hátha eltünt kézen-közön egy-egy pályamunka, igy van lehetösége azoknak, akik küldtek be munkát, de nem látják magukat a névsorban jelentkezni.
Szombaton jelentkezünk ujra, a gyöztesek nevével, pályamunkáival. Az összes pályamü, tekintet nélkül arra hogy nyert vagy sem, annyira jó, hogy bármelyiket elkészithetjük a szakkörben egy projekt keretében. Ezér arra kérek minden résztvevöt, hogy jelezze ha kifogása van pályázati anyagának  nyilvánoságra hozatala ellen. Köszönjük a részvételt, a türelmet és a nagy lelkesedést!

6 megjegyzés:

batorba írta...

Visitok.:-))Bár lehet a "Nivau" nem volt ott.

batorba írta...

Amúgy meg gratulálok a képviselőséghez.:-))))

Marika írta...

Gratulálok ,képviselőségedhez .
Sok sikert !

Szegusz írta...

Én is gratulálok!
Csak tudnám, hogy honnan veszel ennyi időt és energiát... :))))

Rita írta...

Köszönöm szápen a gratuláciokat, majd meglátjuk, érdemes voltam e az emberek bizalmára.
Timi, és se tudom, ujabban ritkán és keveset alszom, hajnalban végzem a házimunkát, éjjel mag varrok. De ez nem baj, csupa olyasmit csinálok amit szeretek....na jo, a házimunkát ne számitsd ide :-)

Tiffanylda írta...

Gratulálok, hogy ilyen aktív vagy és ez jó visszajelzés, hogy szeretnek, megbíznak benned itthon, hogy képviselőnek választottak!!!!
A pályázathoz is, hogy ezt a rengeteg anyagot végig rágtad és tudtál szelektálni!:)
Gratulálok a nyerteseknek - különösen Zsuzsónak!:) - és a "csak" pályázóknak is! Sajnálom, hogy lemaradtam, de úgysem rúgtam volna labdába... A SORS keze!:)))