Ez a blog mindenkié, aki szeretne velünk közös projekteken dolgozva beszélgetni, jokat vihogni és esetleg együtt szomorkodni, ha a sors ugy hozza.

2010. június 2., szerda

Kormi, a kandúr

Sziasztok!


Egy csomó képet végignézegetve úgy döntöttem, hogy nem lehet ez a bábvarrás olyan ördöngős dolog. S lám megszületett az inspirációknak és az anyagos szatyraim tartalmának köszönhetően Kormi, a kandúr. Teste maradék fekete termo ( még annak idején a nagymamámnak varrtam ilyen meleg kardigánokat, abból maradt), a többi dekoráció "fecnikből" van. A „ családi teszten” is átment, a gyerekeknek nagyon tetszett. Az én kezemre pont jó,illetve nekem esetleg egy nyúlfarknyival bővebb is lehetne, de a gyerekeknek tökéletes a méret. A bal oldali keze kicsit nagyobb, ide befér két ujj, középre is kettő, a jobb oldali kezébe a hüvelykujj. De a Panna lányom egy-egy ujját tette a két kezébe, hármat a nyakához, úgy is jó volt neki. Nem is tudom melyik elosztás a "hivatalos" ?
Bocsi, gyakorlatlan blogolóként csak fekvő képet sikerült feltennem, de azért remélem, hogy így is látszik...fordítsatok egyet a fejeteken, vagy a monitoron :) 
-Remélem, nem haragszol, hogy belenyúltam a bejegyzésedbe, de elforgattam a képet. Lidércke

5 megjegyzés:

bemka írta...

Nagyon , nagyon jó lett.
Én is már régóta készülök bábot varrni, de még eddig elmaradt.
Ez a macskusz igen jó, gratulálok !!

Rita írta...

Marika, nem kell soká várnod! Judit elvállalta egy bábkészitö projekt levezetését, amit ez uton is köszönök!!!!

batorba írta...

Jaj, de klassz! De most kicsit irigykedek...mert Te már hozzáfogtál!:-))))

Ili írta...

Nagyon klassz lett, ügyes vagy!

Jutus írta...

Nagyon jó lett ,ügyi vagy!!!:))