Ez a blog mindenkié, aki szeretne velünk közös projekteken dolgozva beszélgetni, jokat vihogni és esetleg együtt szomorkodni, ha a sors ugy hozza.

2010. szeptember 6., hétfő

Rita-féle táska Lidércke-féle virágokkal

Hoztam mutatni egy képet a táskámról. A szabásmintát Ritától kaptam az első varrószakkörös találkozón. Kiszabva egy zöld kordbársonynadrágból lett (ezt egy idő barátnőmtől kaptam, teljesen jó állapotban volt, de nagyon bő volt rám, meg egyébként sem szeretem a vastagcsíkos kordbársonyt). A bélése olyan zöld-mintás anyagból van, amit még egyetemista koromban vettem remek áron( hú de rég), de eddig még csak rakosgattam ide- oda. Belülre is raktam zsebeket. Mivel még nincs kukacoló talpam, így a tűzést rácsosan-hullámosan oldottam meg, egy foltvarrós könyvben láttam ilyet, mindenkinek ajánlom, aki nem tud kukacolni és nyílegyenesen tűzni :)) Külsejére először epres gombokat akartam tenni, de a Panna lányom javaslatára Lidércke féle virágokat varrtunk ( ő is segített) a Ritától nyert halványrózsaszín anyagból. Ez a megoldás sokkal jobban néz ki.(Akár a pályázatra is jó lenne, de az elkészítéséről nincsenek képek, meg már különben is készítek egy teljesen más újrahasznosított dolgot:) ) Ja és kapott még egy kis pénztárcát is, hogy a maradék anyag se vésszen kárba....Csak fényképet ne kéne készíteni, sajna ez a rész nem nagyon megy...


Többen hazavittétek a táska szabásmintáját, valaki megcsinálta még közületek?

5 megjegyzés:

Szegusz írta...

Nagyon klassz lett!!!!!! Ügyes vagy! :)

batorba írta...

Szerintem is klassz...bár nem tudom a képet nagyitani...szívesen megnéztem volna nagyobban is:-))Nekem nincs ilyen szabásmintám!!De felhasználható szoknyám viszont van!!!Szóval : tetszik!!!!:-)))

Lana írta...

SZia Judit!
Nagyon jó lett! Sajnos én sem másoltam le a szabásmintát. Pedig egy táska mindig jól jön... :)
Ezek a virágok nagyon feldobják!

Ledorka írta...

Tényleg szuper lett! :))

Orbis írta...

Én sem másoltam le a szabásmintát, de tényleg szuper! Nem lehetne bedobni ezt is közös projektnek? :D Úgy látom nagy az érdeklődés. (ha nem, akkor nem lehetne, hogy megkapjam a szabásmintát? :DDD )