Ez a blog mindenkié, aki szeretne velünk közös projekteken dolgozva beszélgetni, jokat vihogni és esetleg együtt szomorkodni, ha a sors ugy hozza.

2012. március 7., szerda

Lehet kérni!

Régen nem csináltunk már semmit. Mit szólnátok egy pár tavaszi Tilda figurához?? Nem tudok választani, melyikkel is kezdjem, ezért kommentben megírhatjátok, ki mit szeretne, van-e valami amit már rég el szeretne készíteni. Igyekszem majd a lehetőségeimhez mérten teljesíteni a kéréseiteket!

9 megjegyzés:

Csipkerózsika írta...

De jó:)) Már rég tervbe van Tilda nyuszi, én erre tippelnék, de szívesen látok mást is:))

Vízicsibe írta...

Nekem bármi jöhet, úgysem varrtam még egy Tilda figurát sem...

Viktória írta...

nyuszi is lehet, mer tlassan itt a húsvét, de nagyon nagyon szívesen csinálnék bármilyen tilda állatot!

margom írta...

Én is szívesen varrnék húsvéti dolgokat, bár már varrtam nyuszit is libát is tyúkot is de egy sincs belőle.

Rita írta...

Lányok, a levlistán keresztül szétküldtem a nyuszit kezdésnek, de várom ám a további kívánságokat is!!!
Ha valakinek még nem lenne hozzáférése a szakkörös levlistánkhoz az írjon nekem egy mailt és küldök meghívót!

Lana írta...

Sziasztok! Mit szólnátok csigához? Vagy tengeri csikóhoz?

krealady írta...

Sziasztok! Köszi, Rita, hogy felhívtad rá a figyelmemet, hogy itt vagytok. Ez ilyen éterben működő szakkör, ugye? Jelentkeznék rá akkor.
A legújabb Tilda könyvből néztem ki én egy csajt, amit szeretnék elkészíteni különböző színű virágos, tavaszias ruhákkal. Nagyon egyszerű a ruhája, és egy-két kis virág kiegészítővel, vagy egy lila ruhás mondjuk levendula csokorral a kezében tökéletes kis tavasztündér lehetne - szerintem. Rita, majd otthonról elküldöm azt a csajt neked, én meg kérek ide engedélyt belépni, jó? Nagyon köszi:)

Rita írta...

Az eddigi óhajokat sikerült teljesítenem, de továbbra is várom a kívánságaitokat, akinek pedig már elkészült a Tilda-műve szeretettel várjuk itt a blogon hogy megcsodálhassuk!

Mizi Margueron írta...

Sérültem és megtörtént, amikor hét hónapja a házasságomban nagy probléma merült fel, köztem és a férjem között. olyan szörnyű, hogy a házasság felbontására bírósághoz fordult. Azt mondta, soha többé nem akart velem maradni, és már nem szeretett. Tehát kiszállt a házból, és komoly fájdalmakon ment át engem és a gyerekeimet. Megpróbáltam minden lehetőséget, hogy sok könyörgés után visszahozzam, de minden haszontalan volt, és megerősítette, hogy döntését meghozta, és soha nem akart újra látni. Tehát egy este, amikor visszatértem a munkából, találkoztam egy régi barátommal, aki megkérdezte a férjemről. Tehát mindent elmagyaráztam neki, így azt mondta nekem, hogy a férjem egyetlen módja, hogy meglátogassam a DrIgbinovia nevű helyesírást, mert ő is neki dolgozott. Tehát soha nem hittem a helyesírásban, de nem volt más választásom, mint követni a tanácsát. Aztán adta meg az e-mail címet, amit a docigbinovia93@gmail.com a meglátogatott helyesírásról. Így másnap reggel küldtem egy e-mailt a címére, amit adott nekem, és a helyesírási követelmények biztosítják, hogy visszaszállom a férjem a két napot. Micsoda fantasztikus kijelentés! Soha nem gondoltam, hogy beszélt velem, és elmondott mindent, amit tennem kell. Aztán másnap reggel, így meglepő módon, a férjem, aki nem hívott meg az elmúlt 7 hónapban, felhívott, hogy közölje, hogy jön vissza. Milyen csodálatos!! Tehát így jött vissza ugyanazon a napon, sok szeretettel és örömmel, és bocsánatot kért a tévedésért és a fájdalomért, amit ő és gyermekeink okoztak. Ettől a naptól kezdve a kapcsolataink erősebbek voltak, mint korábban, a DrIgbinovia segítségével Szóval ott konzultálok veled, ha bármilyen problémája van vele kapcsolatban, 100% -os garanciát adok neked, hogy segíteni fog neked, hívja, vagy add hozzá a Whats-app-hez: +2348144480786 nagyon nagy köszönet Drigbinovia ..!