Ez a blog mindenkié, aki szeretne velünk közös projekteken dolgozva beszélgetni, jokat vihogni és esetleg együtt szomorkodni, ha a sors ugy hozza.

2010. március 2., kedd

Az ígéret szép szó...

A múltkori macis bejegyzésemnél többen említettétek, hogy szívesen megnéznétek a csajok munkáinak eredményét. Íme elkészült! :)))

De ha már fényképeztem, akkor az egész családot a gép elé ültettem, így láthatjátok, hogy mivel foglalatoskodtam az elmúlt időszakban... (Ezért nincs még készen nekem egyetlenegy másik projekt sem. )


Ez a kép a teljes családról készült! :)) Itt még mindenki ébren van...


Ezen a képen a bocsok már alszanak...





Ők hárman a csajok ujjai közül kerültek ki.... :))



Szintén ők, de a kicsik már alszanak...


Az igazat megvallva, élvezettel néztem, hogy a lányaim mennyire igyekeznek. A mackók elkészítésében csak annyit segítettem nekik, hogy a végén összevarrtam a töméshez kihagyott lyukat. (már amennyire bírtam :) )
Az általam készített kismackók formai hibái részben annak köszönhetők, hogy a mintát Zsuzsó vágta ki - több -kevesebb sikerrel. :))) A többi hiba egyértelműen az én lelkemen szárad!! :DD
Remélem, Aranka nem haragszik, hogy felhasználtam az ötletét, hogy alvó-ébren lévő bocsokat készítettünk! (Zsuzsó már akkor "lecsapott" erre az ötletre, amikor Aranka feltette a blogra... :) )

Ritának köszönöm az egész macis témát, mintát stb., jó "buli" volt, de mivel mindent kézzel varrtam, egy ideig - azt hiszem - nem fogok mackót gyártani... :)

6 megjegyzés:

Ildi írta...

Gyönyörűek és igazán megható, hogy a kislányaid ilyen szorgosak, lelkesek! Nagyon büszke anyuka lehetsz és Ők is büszkék lehetnek a munkájukra, na meg Rád! Szívből gratulálok mindhármótoknak!!! Most épülhet a barlang!:)))

Aranka írta...

Nagyon tetszik a medve család és hogy a lányaiddal együtt dolgoztatok igazán örömteli percek lehettek mindannyiótoknak.

Szegusz írta...

Ildi! Köszi szépen, aranyos vagy! De nagy szerencsém, hogy a csajok nem olvassák - még -a blogot, különben építhetném a barlangot! :)

Aranka! Ugye nem haragszol, hogy a te ötledeted is felhasználtuk???

Rika írta...

Gratulálok Neked és a lányoknak! Elbűvölőek a macikák.....No és a lányok is. Büszke lehetsz! Csodálatos élmény lehetett a közös munka.

Rita írta...

Nagyon ügyik a lányok, csak igy tovább!!!!!!

Szegusz írta...

Köszi mindenkinek! :) Igyekszünk...:)