Ez a blog mindenkié, aki szeretne velünk közös projekteken dolgozva beszélgetni, jokat vihogni és esetleg együtt szomorkodni, ha a sors ugy hozza.

2010. március 1., hétfő

Kész a táskám!


Szombaton nekiestem és sikerült! Az elejére a két szín találkozásához szerettem volna még egy pamutcsipke csíkot, de valahogy csak kimaradt - pedig ki is készítettem! A belseje piros és a zsebe piros kisvirágos. Sajnos azt nem sikerült lefényképeznem, mert egy kicsit fényes anyag és a gépem nem akarta megörökíteni :P
Nagyon jó volt Lidércke leírása, köszönöm. Most úgy lelkesedek,hogy tudok táskát varrni, hogy a legközelebbit valszeg egy régi bársony szoknyámból szeretném megvarrni, ami ilyen népi stílusú és gyöngyök is vannak rajta.
Mágneszárat nem sikerült szereznem, így ezt a pántot találtam ki hozzá, gombbal záródik a táskám.
Annyi volt egyedül a bajom, hogy én nem tudok egyenesen szabni::(( Van erre valami trükk?? Elég csámpa lett az anyagom, de azért nagy nehezen kikínlódtam.

7 megjegyzés:

F.Gina írta...

Van, drága ! Vágólap és körkés, mással nekünk is kínlódás lenne :))

Rika írta...

Hencsilli nagyon jó lett a táskád. A lelkesedésed egy kicsit rám is átragadt. Úgyhogy holnap este bele is kezdek a táskám elkészítésébe.

batorba írta...

Képzeld az anyagommal én is szenvedtem, mert az enyém is ferdén volt vágva! De szerintem nem is látni, hogy csámpa valami.:-)))
Amúgy meg csak tudnám, hogy te is honnan szerezted be ezt a kis virágos anyagot. Én ilyen vastagos szövetben nem olyan szépeket találtam.:-(((
Szóval nekem Hencsilli tetszik a táskád!!:-))))

Hencsilli írta...

Köszi lányok, hogy tetszik a táskám! Akkor ezek szerint vágólapot és körkést be kell majd szereznem, na az sem most lesz :(
Batorba, akkor nem csak én vagyok ilyen idétlen az anyag vágásban, megnyugodtam :))
Ezt a virágos anyagot az első rövidáru boltban szereztem be, ahová bementem. Nem volt sok időm vacilálni, hogy mit vegyek,mert rohanásban voltam. Tervben van még egy pár neszesszer, biztos fel fogom használni ezt az anyagot is hozzá.

Ledorka írta...

Tényleg szép lett! :)
Marha nagy olló és vonalzó nálam a "trükk", de én is fenem a fogam vágólapra, körkésre. :D

bemka írta...

Nálam sem megy az egyenes vágás. Mostanában egy improvizált vonalzó a segítségem( egy méretes lécdarab lett előléptetve)

Névtelen írta...

Nagyon szép!!:)