Ez a blog mindenkié, aki szeretne velünk közös projekteken dolgozva beszélgetni, jokat vihogni és esetleg együtt szomorkodni, ha a sors ugy hozza.

2010. március 19., péntek

Koszorúim

Hát tudom én, hogy miért vagyok lemaradva a többi projektemmel...??!!! Mert ugyan az én koszorúmat még február végén megcsináltam...de bevállaltam még önként és dalolva ( nem voltam magamnál :-))) )2 nagy koszorút..és kettő kicsit. ( Ebből kettő nagy sárga az enyém lett, kettőt meg megosztottam anyuval és anyósommal. Na aki ugye csinálta ezeket a koszorúkat, tudja, hogy nem a varrással van a gond, hanem a tömködéssel.
Mind1! Most már bejelenthetem, hogy készen vagyok ezekkel...és fogok hozzá a többi lemaradásomhoz!!! Már minden anyagon meg van hozzá!:-))))
Ilyen lett az anyué és az anyósomé:

És ilyen lett anno még az enyém:

A kicsikéről meg nem tudtam jó képet csinálni, de felrakok ide egy rosszabbat...csak a méret összehasonlítás végett.:-)))( Nagyon süt a nap már kora reggel is a teraszon...még látni is, ahogyan a háttérben visszatükröződik Boglárka, amint éppen peszterkedik valamit.:-)))

Ezt nem én csináltam, de találtam a Rossmannban és nem tudtam neki ellenállni ( 499.-FT)

9 megjegyzés:

Aranka írta...

Nagyon cukik lettek. Rám még 13 koszorú vár kitömésre,(összesen 19-et készítek tavaszi mintával) csak rá kell jönni, hogy áll a gyors tömési mozdulat kézre és akkor gyorsan kitömhető, még rövid fakanállal is. A rekordom 10 perc/cső. Imádok játszani a színekkel és mintákkal melyik koszorú milyen lesz. : )

batorba írta...

Úristen Aranka! Emelem kalapomat előtted! Hogy a francba van türelmed hozzá????Én tegnap is tömtem a TV előtt ülve...de a végén már csillagokat láttam/hánytam...már mást csináltam volna!!!Nem bírnám!!!!

Jutus írta...

Nekem sokkal jobban tetszik a te saját kezeddel készített koszorúk,mint az üzleti,amit bárki megvehet!!!:D

tipikos írta...

Nekem a sárga jobban tetszik! Én is próbáltam egy nagyobbat készíteni, de nem lett jó, szétszedtem! Pedig már ki is tömtem! :O/

Aranka írta...

Csatlakozom jutushoz nagyon megörültem ennek a koszorúnak, hogy telejesen más mint az üzletben kapható ezért szeretem csinálni.

Györgyi írta...

Nagyon jók lettek, a színei is tetszenek!
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, én az anyagválasztással nagyon sokat bajlódom. Néha tovább tart mint megvarrni. :((

Én nagyon szeretem a vessző koszorúkat is. Sőt mondhatni a gyengém ha valami vesszőből van, vagy csuhéból, vagy textilből, vagy.....! :)

Rika írta...

Batorba nagyon jók lettek! Érdemes volt küzdeni velük. A végeredmény kárpótol mindenért. Mindamellett édesanyádnak és anyósodnak is örömet szereztél.

Kata írta...

Mindegyik nagyon szép , nekem is a sárga a kedvencem :)

Радомир Эра írta...

Ha pénzügyi problémái voltak, akkor ideje mosolyogni. Csak akkor kell felvennie a kapcsolatot Benjamin úrral, ha felveszi a hitelt és az Önnek megfelelő fizetési határidőt, és három munkanapon belül megkapja kölcsönét. Most hatodik alkalommal részesültem 700 ezer dolláros kölcsönben, 180 hónapos időszakra azzal a lehetőséggel, hogy a lejárat előtt fizetem. Benjamin úr segített nekem a kölcsönben. Vegye fel a kapcsolatot vele, és látni fogja, hogy őszinte ember, jó szívvel. E-mail címe: lfdsloans@outlook.com, és a WhatApp telefonszáma: + 1-989-394- 3740