Ez a blog mindenkié, aki szeretne velünk közös projekteken dolgozva beszélgetni, jokat vihogni és esetleg együtt szomorkodni, ha a sors ugy hozza.

2010. március 9., kedd

Meglepetés Mindenkinek

http://picasaweb.google.com/baricrea6

http://picasaweb.google.com/baricrea3

Kedves lányok!

Egy kis meglepit készítetten nektek elő - legyen mondjuk "CSAK ÚGY".:-))) Ugyan nem vagyok nagy varró, de a késztetés mindig meg volt bennem, amit Rita ezzel a Varrószakkörrel megerősített és tettekké erősödött. Én nagy E-book gyűjtő vagyok mindenféle kreatív technikában...és most a gyűjteményem egy részét a Varrás témájában feltöltöttem a fenti címekre.( Kétfelé töltöttem: egyik a gyöngyös könyvek mellé, másik a Windows Color-os könyvekhez került. Így ilyen könyveket is találtok itt.:-)) A teljesség igénye nélkül és válogatás nélkül töltöttem fel...tehát elég sok minden kimaradt..de azt hiszem egy darabig el lesz vele mindenki!:-))

Használjátok egészséggel!!!:-)))A könyvek szabadon letölthetőek.:-))(Remélem a Picasa nem fog megint törölni, mert ilyen könyveket raktam fel.)

Jó alkotást és böngészést!!:-)))

17 megjegyzés:

Schnappy írta...

hello! ez fantasztikus gyűjtemény, köszönöm szépen mindenki nevében! :) Én biztos nem törölnélek a picasa-ról! :)

Rita írta...

Nagyon ari vagy hogy megosztod kincseidet a lányokkal!!!!! Köszi!!!

bemka írta...

Köszönjük!!! Éljen :))

Lana írta...

Próbáltam végignézni... Nem sikerült! Hány száz évig kellene élni? Mert szeretném mind megvarrni! :) Nagyon-nagyon köszi, hogy megosztottad velünk.

Aranka írta...

Csatlakozom Lana-hoz, ha mindennap több dolgot varrnék se lenne elég 2év sem, ezt a sok szépséget elkészíteni. Nagyon köszi.

Ledorka írta...

Tündér vagy, hogy bedobod a közösbe, és remélem, nem lesz baj belőle! :)

Kata írta...

Igazi kincses bánya!!!
Köszönjük szépen!!! :)

Ili írta...

Nagyon köszönjük!!Igazán rendes és jószívű kislány vagy!! Puszi érte.

Rika írta...

Hát ezek csodásak! Köszike mindannyiunk nevében

Névtelen írta...

Köszönjük!!!:)

petitange írta...

Ezek gyönyörűek, muszáj végignézni mindet. Azt hiszem ma sem alszom! :))) Köszönjük!!!!

batorba írta...

Nagyon szívese mindenkinek. Nem szeretem "betartogatni" a tulajdonaimat. Szívesen adom!

"Ha volna még két életem"...akkor sem tudnák annyi mindent megcsinálni, amennyi könyvem van. Ha van kedvetek nézzetek át a blogomba és ott az oldalsávban van a Picasa "csere" albumom, amiből bármit megküldök bárkinek, vagy kiirom CD-re szívesen.

Már a siker, ha nem is én, de valaki megcsinál valamit ezekből a könyvekből. Esetleg, ha valaki valami egyszerüt csinál, azt közkincsbe beadja instrukciókkal 1-1 projektben...és máris mindenki jól járt.:-)))

Tánya írta...

szia Batorba! Én is néztem a linkjeidet, rengeteg kincs van rajta! Valamelyik nap meg is találtam a húsvéti koszorú mintáját, amit csináltatok a varrószakkörön is, most meg egyszerűen nem találom :( Melyk újságban van pontosan? előre is köszi, Tami

Rita írta...

Szia Tami,
a koszoru készitése itt is fennt van :-)))) Lényeg hogy a hurkák szélessége mindig 1:10-hez legyen a hosszuságával, tehét egy 100 cm hosszu hurka 10 cm széles csikbol készüljön :-)))
sok sikert a varráshoz, és örülnénk neki ha megmutatnád nekünk is ha elkészülsz vele!!!!

Tánya írta...

Nagyon szépen köszönöm a tanácsot!!!
Ha meglesz, feltétlen megmutatom! :)

Rita írta...

Nagyon fogunk neki örülni!!!! A koszoruhoz valo virág és levél sablont is találsz itt a blogon! Ha szeretnéd viheted!!!!

napraforgó írta...

Én csak most találtam rá ezekre az oldalakra, de valami gyönyörűek! Szivesen eltenném őket, hogy bármikor megtaláljam, de a picasa egszerűen nem engedi letölteni, csak képenként, úgy meg azért lehetetlen. Vagy csak én vagyok béna? Mit csináltam rosszul? vagy tényleg tudsz nekem segiteni, Batorba és kiirnad nekem CD-re?