Ez a blog mindenkié, aki szeretne velünk közös projekteken dolgozva beszélgetni, jokat vihogni és esetleg együtt szomorkodni, ha a sors ugy hozza.

2010. március 1., hétfő

Neves táska

Sziasztok lányok! :-))
Nagy nehezen megszületett az én táskám is. Tologattam az időpontot eddig, hogy mikor is fogok hozzá...asssszem most a GYES alatt elvesztettem a térlátásom és a logikámat..ti. most mindazok ellenére, hogy Lidércke ilyen vagányan leírt mindent...nekem igen csak kellett gondolkodnom.:-)))
DE! Elmondhatom, hogy végül is bontás nélkül és kipróbálva az applikálást...készítettem magamnak(kivételesen magamnak) egy névre szóló táskát.
Így már a mi kis falusi boltunkban, majd tudják a lányok, hogy máááá megint én hagytam el a táskámat. ( Ugyanis képes vagyok ott hagyni a tatyómat és még bevásárlás után sem tűnik fel csak véletlenül kb. 2 hét múlva....hogy elvesztettem náluk.:-)))
Tadam!!:_-)))



És tudjátok...be kell valjam, hogy tudom van benne bibi némely helyen ( a fülét elvileg le akartam takarni a zöld anyaggal..de már nem mertem bevállalni. Nem volt mágneszár, a zsebem sem tökéletes belülről, nem varrtam le hullámos varrással, mert nem találtam zöld cérnát..stb...) DE engem most az sem zavar, mert olyan boldogságos állapotban vagyok, hogy sikerült ezt is megvarrnom!

Köszönöm Dorka! ( És persze köszi Rita!! Jó ez a Varrószakkör!:-))))

Ui. A nagyobbik lánykám - Barbara - meg kért egy lila táskát BARBY névvel és zipzárral.:-))) Vajon azt is meg tom csinálni??? Reméljük! Így csütörtökön megint megyek a Rövidáru boltba!:-))))

12 megjegyzés:

Marika írta...

Nagyon jól sikerült .
És nem elhagyni !!!

Névtelen írta...

Nekem nagyon tetszik!Jól látom, színátmenetes a hevederje?Nagyon szép lett!:)

Rita írta...

nagyon klassz lett!!! Persze hogy meg tudod csinálni!!!! ``Eszrevetted hogy már aplikálni is tudsz??????

batorba írta...

Marika! Próbálom nem elhagyni..bár nekem anno az osztályfónököm mondta, hogy ne legyek tanár...mert elhagyom a gyerekeket, olyan szertelen vagyok.:-))DE!Őket még nem hagytam el.:-))
Ancsa! Nem színátmenetes..ez csak egy mezei heveder...csak éjszaka fénképeztem és úgy látni!
Rita!Bitzosan elkészül majd a Barbyé is!Bízom magamban. Majd összevetem a neszis és táskás tudományom...és bevetem a 3D látásom!!:-)))

Rita írta...

ha megakadsz szoljál!!! Péntektöl Budapesten vagyok, majd megirom a teloszámom, fel is hivhatsz nyugodtan ha van valami gondod! Milyen tasit szeretne Barbara? Van ám egy csomo táskás ujságom is, befér még a kofferba.....

Ledorka írta...

Nagyon ügyes vagy ám! Miért ne tudnád megcsinálni Barbyét? :) Szuper lett a tatyód! :)

Hencsilli írta...

Nagyon jó lett! Van kis falutokban még Csilla, aki táskaelhagyós? Mert akkor lehet, hogy egyszer jól fog járni ::))

bemka írta...

Biztosan meg tudod csinálni! Semmi kétség:))

batorba írta...

Jaj ez olyan jó, hogy mindenki így velem örül!:-)))Én meg már alig várom, hogy mehessek megint anyagot venni!!!!:-)))

Hencsilli! Csilla lehet, hogy van még rajtam kívül...de most már a lányok tudni fogják, hogy ez a táska az enyém!!! Mert hogy még ugyanilyen szétszórt is legyen valaki és még ilyen táskája is legyen..az kizárt!:-)))

batorba írta...

Rita! Egyelőre ilyen egyszerü táskát varrok neki csak.Miattam ne pakolásszá be a kofferedbe. Majd alakul még az én táska varrásom...és majd ha később jobban ,megy, akkor majd kérek szabásmintát.:-)))De nagyon köszönöm!:-)))

Szegusz írta...

Nagyon ügyes vagy!! :)) Gratulálok!!

batorba írta...

Köszi Timi!Tuimeg nagyon ügyi mackó varrók vagytok.:-))) Most Barby is kedvet kapott a lánykáidtól!!! Már ki is szabtam egyet neki.:-)))