Ez a blog mindenkié, aki szeretne velünk közös projekteken dolgozva beszélgetni, jokat vihogni és esetleg együtt szomorkodni, ha a sors ugy hozza.

2010. június 26., szombat

Táskám...


Ha nem bánjátok, megmutatnám az első táskámat, amit sikerült befejeznem...
Volt már több próbálkozásom is, de a bélés és a fül összeillesztésével mindig meggyűlik a bajom.. (Pedig Dorka már nagyon klasszul elmagyarázta, fotózta - külön nekem...:)) ) Persze azt a tervem sem adom fel, de ez most egy egyszerűbb változat lett. :))
Diának készült ajándékba ez a virágos, nyárias tatyó, mert nagyon szereti a táskákat! :) (Latinka ajándékláncában vettünk részt.)
Természetesen ezt is kézzel varrtam (mert gépem még mindig nincs.) :))

9 megjegyzés:

Rika írta...

Szegusz! Szerintem nagyon ügyesen megoldottad. Szép lett a tatyó. És mindezt kézzel!!!!!!!!!!!Minden elismerésem a Tiéd!

Kata írta...

Igazán nagyszerű táska lett!!! Dia biztos fog örülni neki :)

Ili írta...

Kézzel varrni nagyon idő igényes. Büszke lehetsz magadra, mert ezt nem sokan vállalnák.
Nagyon szép lett!!!

Ledorka írta...

Le a kalappal! Nekem biztosan nem lenne türelmem kézzel összeöltögetni. Szép lett, és legközelebb a bélelt is menni fog. :

Lana írta...

Tuti, hogy kézzel így tudsz varrni. Nekem a talin a bagoly is elég nehezen ment. :)
Ez az anyag gyönyörű!!! A kedvenc színeim!!!

Enikő írta...

Nagyon klassz lett! Én is kézzel varrok, mostmár a második táskám készült el. Az első Lidércke (bocs ha tévedek) leírása alapján, a második pedig KicsiKatóé alapján, és mindkettőt imádom :D Ezúton is köszönöm a leírást. Sztem minden kézzelvarrós büszke lehet a kitartására :D főleg ha ajándékba készül a "mű".

Szegusz írta...

Köszi szépen, aranyosak vagytok! Örülök, hogy tetszik nektek!!! :)))

Amanda írta...

Nem semmi vagy, hogy kézzel belevágtál. Nekem sem türelmem, sem kitartásom nincs hozzá, sajnos. Nagyon szép anyagot válaszottál!

Szegusz írta...

Amanda, köszi! :)
Hogy türelmes lennék???? Háát... :)))