Ez a blog mindenkié, aki szeretne velünk közös projekteken dolgozva beszélgetni, jokat vihogni és esetleg együtt szomorkodni, ha a sors ugy hozza.

2010. április 22., csütörtök

Blokkjaim

Elkészültek az én blokkjaim is.Egy fiúcska takarót szeretnék belőle és mivel nem olvastam el figyelmesen Rita üzenetét,ezért 15 darabot csináltam mindegyikből.Nem baj mert ha sok,akkor"majd jó lesz még valamire",ha kevés akkor meg pótolom.:DDD Nagyon gondolkodom ,hogy valamilyen vidám színt kellene csíkokban még belecsempésznem.Sajnos csak most vettem észre,hogy kék anyagokból,nem vagyok eleresztve! Én így vasaltam le,de lehet hogy bekellett volna csípnem az anyagot hogy átfordulhasson a másik oldalra?

6 megjegyzés:

Rita írta...

Nagyon ügyes vagy!!! Nem baj ha több, most ugyan 8 blokkal gyakorlunk de ha van egy nagyobb asztalod akát 10 blokkbol is varrhatsz futot a lenti leirás szerint. Ami pedig megmarad, az mehet a takaróba :-))) (én egy kis napsárgát vagy narancsot csempésznék bele, az "megmelegiti" egy kicsit a hideg kék szint!) Jol vasaltad, ha pont nem megy a sötét felé, az nem tragédia, ez csak egy irányelv, lehetöség szerint ugy vasaljuk.

Rita írta...

mámeg dupláztam...

Rita írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Rika írta...

Jutus nagyon ügyes vagy! Mint eddig mindig, most is késésben vagyok. Sosem csináltam még ilyet. Egy kicsit félek is tőle.
Gratulálok!

Rita írta...

Rika, eddig olyan szép dolgokat csináltál, igazán jol varrsz, semmi okod félni a foltoktol..... Ildi se csinált még ilyet, aztán ugy megszerette hogy most abba se akarja hagyni....meg nézd meg Jutust, ö is kezdö, de meg sem állt a hatvanadik blokkig :-)))) Menni fog Neked is, biztos vagyok benne!!!!

Jutus írta...

Szerintem is menni fog Rika,nehogy feladd,nem hagyjuk!!!:)
Rita megpróbálom estére a sárgát,majd kiderül.:))Most megyek vakolni,én vagyok a segédmunkás,csak meglógtam egy kv-ra.:DDD