Ez a blog mindenkié, aki szeretne velünk közös projekteken dolgozva beszélgetni, jokat vihogni és esetleg együtt szomorkodni, ha a sors ugy hozza.

2010. április 1., csütörtök

Varrógép gazdát keres!

Sziasztok Lányok! Egy  idösecske, de nagyon jo állapotu, meglepöen kompakt (korához képest) varrógépröl van szó. Ùj korában csúcstechnologia volt, most kb annyit tud mint a mostani háztartási varrógépek (gomblyuk 4 lépésben,  néhány diszitö öltés, van hozzá kukacolo, zippzár varró, gomblyuk, gombvarró és szegö  talp is) Szépen varr, használtam már én is amikor rövid idöre jöttem csak és nem hoztam magammal varrógépet. Tavaly megnézettem és kipucoltattam egy varrógépmüszerésszel, a szakember szerint még mindig nagyon jo kis gép. Szeretném ha közületek örökbe fogadná valaki, akkor tudnám hogy jo helyre kerül és megbecsült tagja lesz uj családjának :-)))) Ha szeretnéd küldj egy mailt, a többit megbeszéljük!!!!!

3 megjegyzés:

Rita írta...

Lányok,a gép elkelt! ùj gazdija közülünk valo, remélem majd beszámol nekünk arrol, hogy hogyan boldogulnak egymássak :-))))

bemka írta...

Gratulálok a gép gazdájának és kívánok sok termékeny órát együtt.

Ildi írta...

Őszintén, azon drukkoltam, hogy Szeguszé legyen, mert annyit varrtak kézzel a kislányaival!:) Persze bárkinél - a körből -, biztos jó helyen lesz/van és nagyon meg fogja becsülni! Sok, szép dolog kerüljön ki az "együttműködésből"! Gratulálok!