Ez a blog mindenkié, aki szeretne velünk közös projekteken dolgozva beszélgetni, jokat vihogni és esetleg együtt szomorkodni, ha a sors ugy hozza.

2010. április 14., szerda

Szerencsés macska...

A cicus megúszta...az anyagot kidobtam. A lehető legrosszabb anyagot választottam, valósággal morzsálódott.Kicsi hiányzott, hogy a macska is repüljön, de megsajnáltam :)
Hát tehet ő róla?

8 megjegyzés:

Aranka írta...

Aranyos lett. Ha foszlik az anyag rájzold fel a mintát az anyagra varrd körbe, és utána fordítsd ki, így biztosan elkészül belőle amit szeretnél, kevesebb bosszúsággal.

Jutus írta...

Kár lett volna kidobnod,nagyon aranyos lett,olyan édes a kis pofija!!!:DDD
Bizony bizony Aranka jól írja,anyagot nem dobunk ki!!!:))

bemka írta...

Nem éppen értem az Aranka utasítását...vagy nem jól csináltam, de pont ez volt a sorrend nálam is.Mégsem működött s hiába a bánat, már késő...ki-dob-tam.

Rika írta...

Bemka! A cicusért bizony nagy kár lett volna. Igazán mutatós cica kerekedett belőle! Gratulálok!

Ildi írta...

Nagy szerencse, hogy nem dobtad ki a macskát, mert valaki felkapta volna örömében és sosem látnád többet!!! Ugye, milyen kár lenne érte? Nagyon helyes! Barátkozz meg vele!:)
Aranka, szerintem úgy érti, hogy ne vágd ki előre a macskaformát, hanem rajzold az anyagra, varrd le a vonal mentén és mielőtt kifordítanád, akkor vág körbe! Vagy tévedek? Én sem értem egészen...:( De én híres "nemértő" vagyok!:)))

Aranka írta...

Igen, Bemka pontosan úgy értem, ahogy az Ildi lefordította neked, bocs ha nem voltam érthető. Ugyanez igaz a kicsi figurákra is, ha felrajzolod az anyagra körbevarrod a vonal mentén és utána vágod ki, azok sem fognak tönkremenni ha varrógéppel varrod. Látom Jutus egy huron pendülünk az anyagokhoz való hozzállásunkban. : )

Abile írta...

Dejóó, hogy megúszta szegény! Nagyon helyes cica lett!

bemka írta...

Köszönöm a segítséget, így már értem.
És ne aggódjatok, nem sok anyag ment kárba :)