Ez a blog mindenkié, aki szeretne velünk közös projekteken dolgozva beszélgetni, jokat vihogni és esetleg együtt szomorkodni, ha a sors ugy hozza.

2010. április 27., kedd

blokkos takaró -végeredmény






Megszületett : sajnos a fotó nem az igazi. Én kézzel tűztem le a szíveket és 1-2 négyzetet, illetve körbe egy keskeny keretet. És az összeállításnál én a következőképpen csináltam: a fedlapot a hátlappal színt színre raktam, alá pedig a vatelin került. Körbevarrtam és csak akkora helyet hagytam, ahol ki tudom fordítani. Kifordítás után rögzítettem a 3 réteget, ( én gombostűvel szoktam ) és elkezdtem a kézi tűzést.
Készítettem a takaróhoz egy fejalátétet is-párna helyett-.


13 megjegyzés:

petitange írta...

De ügyes vagy! Ez gyönyörű lett!!!!

Jutus írta...

Nagyon jó lett a végeredmény,igazán ügyes vagy!!!:)

Shushanna írta...

Már megnéztem a blogodon is, gratulálok! Gyors és igényes munka!

"Maminka" írta...

Köszönöm a dícsérő szavakat!
Azért csatlakoztam a varrószakkörhöz, mert sok jó-okos dolgot lehet Ritától tanulni. A foltvarrásnak vannak olyan részei, amit egyikünk jobban tud, több tapasztalata és rutinja van,mint a másiknak... Mindnyájan egymástól tanulunk.Pont ezért nem lehet két egyforma munkát elkészíteni,ezért nem vagyunk egymás konkurenciái, mert mindegyikünk keze más és más dolgokat képes varázsolni a textilből,függetlenül attól, mennyi edeje "foltvarr".Ettől lesz értékes és egyedi az elkészült darab!

napraforgó írta...

Nagyon szép lett, gratulálok! Az elszórt szívecskék tetszenek a legjobban, s az, hogy még a takaró szélére is került belőlük.

Kata írta...

Ez csodaszép lett!!!!!!!!!!

Rita írta...

Jé, olyan minz az én Babocám takarója :-))) Az unokám a mai napig ilyen "párnán" alszik, tulajdonképpen csak jelzésértékü hogy "itt lenne a párna" 1 cm-s vlies van benne,de egészségesebb mintha igazi párnája lenne. Ja, és remekül lehet gépben mosni, bedobom, át a száritogépbe (nyáron a kertbe) és kész :-))

Ili írta...

Gyönyörű lett! Látszik hogy profi varró vagy!!!

Ildi írta...

Gratulálok, csodaszép lett!!! Hiába, a rutin!.. No, meg az ízlés! Összetalálkoztak!:)

Rika írta...

Gratulálok, nagyon ügyes vagy! Jó ízléssel, profi módon elkészített gyönyörű munka!

Ledorka írta...

Először én is azt hittem, Rita tette fel Sophia takaróját. :)
Szép lett, aranyos. :) A párna kerete Tildás anyag?

bruercsi írta...

Nagyon szép lett!!

Kata írta...

Gyönyörű szép!!!!!!!!!