Ez a blog mindenkié, aki szeretne velünk közös projekteken dolgozva beszélgetni, jokat vihogni és esetleg együtt szomorkodni, ha a sors ugy hozza.

2010. április 19., hétfő

Ha nem tudsz minden projektet megvarrni.....

....abbol ne csinálj gondot!
Az utobbi napokban többeknél olvastam, hogy sok munka, család vagy egyebek miatt nem tudjátok mindig a heti projekteket elkésziteni. Irtam már az elején, de leirom még egyszer: itt semmi sem kötelezö!!!!! Mindenki dolgozzon ugy, ahogy ideje, kedve engedi! Nem az a  lényeg, hogy minden darabot pontosan elkészits, én inkább kedvet szeretnék csinálni a varráshoz, akik pedig már szeretnek varrni azoknak igyekszem uj dolgokat mutatni, szabásmintákat adni stb. Ha egy-egy projekthez nincs idöd vagy kedved, hagyd ki, esetleg készitsd el valamikor késöbb.
Ettöl függetlenül, ha átnézem a blogot látszik, hogy nagyon szorgalmasan dolgoztok, és mindenki alaposan kiveszi a részét a hozzászólásokban is! Ennek azért örülök mert látom, ha nincs is mindenkinek ideje az aktuális projektet megvarrni, azért megnézegeti a többiek munkáját, megpróbál követni minket. Egyszóval: minden jo ugy, ahogy van! Nagyon örülök hogy elinditottam ezt a szakkört és nagyon jo érzés nézegetni, miket varrtatok már. A lányoknak, akik itt nálunk kezdtek el varrni, különösen örülök! Kivétel nélkül nagyon ügyesen dolgoztok és jó érzéssel tölt el a tudat, hogy nem utáltattam meg veletek a varrást, söt nagy kedvvel dolgoztok az uj projekteken. A profiknak pedig köszönöm a sok segitséget, továbbra is várom a jelentkezéseteket egy-egy projekt levezetésére! Szép hétföt kivánok nektek a ronda idö ellenére!! (igazi varrós idö :-)))

9 megjegyzés:

Marika írta...

Olyan lelki ismeret furdalásom volt ,mert én sem csináltam meg minden darabot .De viszont mást csináltam .Számon tartom mit nem készítettem,és a későbbiekben pótolom .De kösz a feloldozást egy kicsit meg nyugodott most a lelkem .

Rita írta...

Marika, Te vagy az egyik legaktivabb profi a szakkörben, semmi okod a lelkiismeretfurdalásra!!!!! Jo hogy köztünk vagy!!!!

Jutus írta...

Én pedig nagyon örülök hogy elindítottad ezt a szakkört!!!Eddig is varrogattam,de sok jó kis technikát sikerült a segítségetekkel elsajátítanom és olyan dolgokat készítettem el,amihez magamtól hozzá sem fogtam volna,nagyon köszönöm!!!:))
Szerintem nem vagyok egyedül ezzel és várom a folytatást!!!!:DDD

Györgyi írta...

Köszönöm, szívemből szóltál!

napraforgó írta...

Rita! Én is nagyon örülök a szakkörnek. Tudom, hogy már csináltatok együtt szatyrot, de esetleg csinálunk még egyszer olyan női válltáskát, aminek cipzárja is lesz? engem az nagyon-nagyon érdekelne.

batorba írta...

Én is lenyugodtam egy kicsit, mert a zacsitartó babával lemaradtam...itt van félig készen!:-)))De érdekel a blokk varrás...ott csak a pontatlanságtól félek ( se jelőlő cerkám, se vágóm...Bár az ollóm most éleztettük meg nemrégen és VAGÁNY!)...ezért holnap elmegyek és veszek rózsaszín árnyalató anyagokat....(ha van)...és egyszer lehet lesz egy takaója Boglárkának!:-))
És én is köszi a Varrószakkört! Még mindig hálás vagyok neked!:-)))

Szegusz írta...

Én is köszönöm, hogy van ez a szakkör!! Így legalább varrogatok - varrogatunk a csajokkal! :) Igaz, nekem gép nélkül lassan megy, de próbálkozom... :))

Karina írta...

Kedves Rita!
Kérlek kukkants be hozzám, ha lesz időd. www.3fiaalkot.blogspot.com

Névtelen írta...

Ne haragudjatok,de mióta dolgozom nincs annyi időm elkészíteni a projekteket,pedig de szeretném!!!!
Hamarosan nekilátok bepótolni az elmaradásokat!!!Én is köszönöm szépen a szakkört!Puszi Nektek!:)