Ez a blog mindenkié, aki szeretne velünk közös projekteken dolgozva beszélgetni, jokat vihogni és esetleg együtt szomorkodni, ha a sors ugy hozza.

2010. április 9., péntek

Varrógépet kaptam..

Sziasztok Lányok!
Most már én sem fogok kézzel varrni. Kaptam a szülinapomra egy gépet. :) Nagyon boldog vagyok! Márciusban volt a szülinapom és a férjem vett nekem egy Brother VX 1440-es gépet használtan. Ma kaptam meg postán néhány felszerelést hozzá és most már működik is. :) Kiváncsi lennék a véleményetekre ezzel a géppel kapcsolatosan. Talán Rita jobban ismerheti, mert állítólag német gép, onnét hozták nálunk nem kapható. Köszönöm véleményeiteket!

8 megjegyzés:

Rita írta...

Nem sokat tudok rola, azt hallottam hogy jo de nagyon drága gépek. Esetleg kerress rá a google-n hátha találsz valamit rola. Van hozzá használati utasitásod?

Aranka írta...

Nekem is Brother gépem van, 9 éve nyúzom, XL 5010-es, folyamatosan lehet hozzá alkatrészt kapni. Szerencsére még csak a műanyag levehető padot kellett cserélni.

Lana írta...

Szia!
Megnéztem a neten, jó kis gép lehet. Nekem is Brother gépem van, az interlock az. És nagyon jó gép, már évek óta nyúzom. El tudom képzelni mekkora az örömöd!!!

Lana írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Ili írta...

De jó, hogy még egy kislánynak lett varrógépe!!!!

Jutus írta...

Örülök hogy neked is van már géped!!! Nagyon jó fej férjed van!!!:)))

Rika írta...

Zsenilia! Gratulálok, örülhetsz nagyon!

Névtelen írta...

Tényleg mázlim van a párommal. :))))
Köszönöm a gratulációkat! Sajnos használati utasításom nincs, de felkerestem a brother céget e-mailben és egy hasonló gépét elküldték.