Ez a blog mindenkié, aki szeretne velünk közös projekteken dolgozva beszélgetni, jokat vihogni és esetleg együtt szomorkodni, ha a sors ugy hozza.

2010. május 15., szombat

blokkok

Elkészült ez is. De...
Rita! Lehet egy kérdésem? Próbáltam a sarkokat szebbre varrni, de nem ment. Mit rontottam el? És a kézi öltések helyett nincs egyszerűbb elszegés? Mert egy takaró esetében igen hosszadalmas munka lenne.
Posted by Picasa

3 megjegyzés:

Rita írta...

Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni.... lehet géppel is szegni de soha sem lesz olyan szép mint kézzel. Én már nagyon sok takarót, 2 x 2 méterest is szegtem kézzel :-)))
Szerintem elsö nekifutásra nagyon jol lett!

napraforgó írta...

Lana, igaza van Ritának, sokat kell gyakorolni. Ennek ellenére én eddig majdnem az összes nagyobb munkámat géppel szegtem. Ha az egyenes varrás elég jól megy, akkor tkp. elég szép lesz a végeredmény. Ha van kedved, próbáld ki egy kisebb darabon, aztán ha tetszik, csinálhatod nagy takaró esetében is...

Ildi írta...

Tényleg ez a dolgok nyitja! Naponta kéne varrogatni, a gépet megismerni, kitapasztalni, én is észreveszem! Ha többet ülök a gépnél, már kezdek belejönni, de ha két nap kimarad, újra kezdhetem előről!