Ez a blog mindenkié, aki szeretne velünk közös projekteken dolgozva beszélgetni, jokat vihogni és esetleg együtt szomorkodni, ha a sors ugy hozza.

2010. május 3., hétfő

Tanácsot szeretnék kérni


Megtetszett a szivecskés foltmunka, és mivel a varrógépem épp nem üzemel, gondoltam, míg megjavul kiszabom a foltokat. De most egy kicsit elakadtam. Ti milyen színűre csinálnátok a közbülső csíkokat és a szélét??? Talán fehér?

15 megjegyzés:

Csilla írta...

Ugyan nem vagyok szakkörös de olvaslak titeket, így belekotyogok én is :)Én fehérre csinálnám.

Monaline írta...

Ahogy a zöld háttérrel fotóztad először a képre nézve azt hittem,hogy az is hozzátartozik a munkához:)Szerintem jól mutatna hozzá,vagy valami olyan szín ami a virágokon is fellelhető.A fehér szívek miatt sok lenne a fehér szerintem.Persze ez az én ízlésem!:)

Orbis írta...

Végülis valami paszteles zöld nem lenne rossz, nekem eszembe sem jutott volna :) Köszi!

Rita írta...

Csatlakozom a halványzöldet javaslokhoz :-))

cskata írta...

Én halványsárgával bolondítanám meg belül,kívül pedig babarózsaszínnel vagy pinkkel,ami azért világosabb,mint a belül lévő kis négyzetek. :)

Dóri írta...

Én is halvány rózsaszínnel csinálnám. A belső csíkokat is és kívül is. De a halványzöld is jó. A fehér szerintem már sok lenne, hozzáérne a fehér négyzetekhez és elvesznének.

Ili írta...

Sajnos nem látom miről van szó!!!!

Rita írta...

ugye kimostad az anyagokat mielött kiszabtad? Ugyanis ez az aprovirágos bordo ereszti a szinét...én egy csomo ecetet öntöttem az öblitövizbe amig abbahagyta.

Cinella írta...

Szia! A zöld vágólapra én elöször azt hittem,hogy az a takaróhoz tartozik. Én vagy élénk rózsaszínnel (pnk), vagy esetleg élénk kékkel oldanám meg a csíkokat és a szélét. A rózsaszín jobban tompítaná a bordó négyzetek sötétjét.

Orbis írta...

Én is gondoltam világos sárgára is. Igen, kimostam, tényleg ereszt, és amúgy se egy díjnyertes anyag... eredetileg bélésnek vettem egy soha el nem készült táskához, de már megunta a várakozást és párna szeretne lenni!!!
Olyan jó, hogy ennyien írtatok!!!
Na majd mutatom, mi sül ki belőle végül. Ez lesz az első igazi foltmunkám. Majd belejövök és le se tudtok lőni :D

"Maminka" írta...

Szia!
Mindenképpen oilyan szín kellene, ami még nem szerepel, de nem üt el a fehér, az apró virágos és bordó színtől. Valami "hús" szín, vagy halvány rózsaszín, vagy valami átmenet a többi szín között.
A szélét szerintem bármelyikkel keretzezheted, ha sötétebb árnyalatot használsz, pl: a bordót, az valóban be fogja "keretezni".A sötét keret, mintegy lezárja a kész alkotást. A világosabb keret vidámabbá teszi.Én nem használnék már más színt, csak valamelyik jelen lévő szín árnyalatát.

Rita írta...

Márti, az anyag valoban nem valami nagy durranás....de én már évek ota varrok belöle összecsukható szatyikat...meglepöen strapabirok, jol is moshatok és a szine se megy ki már az elsö mosásná.... én kellemesen csalodtam benne, rosszabbra számitottam... annyi hogy a sötétek eresztik a szinüket, de egy kis ecet az öblitövizbe, az segit. Varrtam már belöle teritöt is fehérrel kombinálva, már 3 éves és sokszor mostam, nem fogta a fehéret össze! Szoval, szerintem nem olyan rossz minöségü mint az ember gondolná, viszont kifejezetten olcsó.... :-)))

Timtom írta...

Szia!
Küldtem Neked egy levelet képekkel, remélem segít, s nem haragszol, hogy így eljátszottam a fotóddal :)
Én a zöldre szavazok :)

bemka írta...

Én világosbarna keretben látom a legszebbnek :), de szerintem ez mindenképpen szép lesz.Ügyes vagy !

Orbis írta...

Köszönöm, olyan rendesek vagytok, hogy ennyien írtatok!!!
Timtom, neked külön köszönöm, hogy ennyit dolgoztál.
Végül megszültem a döntést, már alig várom, hogy megvarrhassam és megmutathassam nektek!!!