Ez a blog mindenkié, aki szeretne velünk közös projekteken dolgozva beszélgetni, jokat vihogni és esetleg együtt szomorkodni, ha a sors ugy hozza.

2010. május 21., péntek

Tipp a festö-projekthez

Ma megérkezett a csomag Simon úrtól. Rendeltem selyemmolinot és egy vastagabb vásznat is.
Selyemmolino: 200,-Ft / méter
vászon : 300,-Ft / méter
Ennél olcsóbban nem hinném hogy hozzá lehet jutni. A multkor rendeltem a passio-meridától, ott 450,- Ft/ méter és mintha Simon úré valamivel sürübb szövésü lenne. Festékhez a www. varrovilag.hu -t ajánlom, van egy csomo szinárnylat a kinálatban és 90,-Ft egy zacsi.

10 megjegyzés:

Névtelen írta...

Rita! Simon Úr hol érhető el? Köszönöm!

Rita írta...

Simon János
> Körmend TEL: 06 94 594 154

Ili írta...

Köszönjük Rita! Ez nagyon jó ár. Én tegnap vettem Kecskeméten vastag molinót, 350.- volt métere. Ehhez képest ez ingyen van!!!!
Mennyi volt a postaköltség??? Mert az sem mindegy.

Rita írta...

1700 Ft volt a szállitás, ehez tudni kell, hogy 20 méter selyemmolino és 10 méter vászon volt benne. nem tom hány kilo lehetett de nem volt könnyü és utánvéttel jött. Most megnéztem a kiséröcimkét, 1500 ft fizetett a postán, tehát a dobozért stb 200 ft-ot számol. ezzel tudok élni, azt hiszem :-)))

nanucco írta...

Sziasztok.

Lehet egy nagyon amatőr kérdésem?? Ezt a selyem molinót mire lehet használni?? Lehet nagyon buta kérdés.De nem ismerem. Szívesen kipróbálnám a festést, és hozatnék ilyen anyagot is de nem tudom mire lehet felhasználni. Előre is köszönöm a segítséget.

Timi

Ili írta...

Köszönöm Rita!
Jól bevásároltál. Így legalább nem lesz gondod egy ideig.

Anzso írta...

Nanucco nem vagy egyedül mert én is ugyan ezt kérdezném. :-)

Marika írta...

Na lányok !!!Majd megtudjátok ha rájöttök a festés ízére meddig elég 10 m anyag:)))!!!

Rita írta...

Nanucco, Skorpiocska!
A selyemmolino egy viszonylag vekony anyag, jo táska bélésnek, patchwork asztalteritö, falikép stb készitésére, olyasmihez ami nincs tul nagy igénybevételnek kitéve. A Vastagabb változat pedig mindenre alkalmas, amire a pamutvászon: taskát, takarót, párnahajat és még rengeteg mindent lehet belöle varrni!

Névtelen írta...

Rita! Köszönöm szépen!! :)