Ez a blog mindenkié, aki szeretne velünk közös projekteken dolgozva beszélgetni, jokat vihogni és esetleg együtt szomorkodni, ha a sors ugy hozza.

2010. február 9., kedd

Batorba bemutatkozás

Sziasztok!
Kicsit le vagyok maradva a bemutatkozásommal. Polgári nevem Csilla. Németet tanítottam egy Középiskolában, most gyesen vagyok a majdnem két éves ördögfiókámmal. És mellette van egy 12 éves kis tini lányom.

Nagyon szeretek kreatívkodni, egyik technikában sem vagyok kíváló...kipróbálom és művelem. Mindig éppen amihez kedvem van. talán egyetlen dolgoban sikerült maradandót alkotnom: az pedig az Origami. Anno a Budapesti Origami Klubnak alapító elnöke voltam..

A varrás megakadt nálam a babaruháknál és a foltozásnál, beszegésnél. Talán 18-20 éves koromban varrtam utóljára ruhát magamnak...de állítólag azt sem jól. ( Anyukám és nővérem ennek a "szakmának" nagy művelői.) Viszont kedvem lenne hozzá, pláne mikor látom, hogy milyen csodás dolgokat lehet kihozni ezekből a szép anyagokból.

Nagyon remélem, hogy ura leszek a nehézségeteknek és veletek együtt szépeket készíthetek! Köszönet érte elsősorban Ritának!!!

1 megjegyzés:

Rita írta...

Tudjátok, szerencsés helyzetben vagyok mert magaménak mondhatok néhány kincset amit Csilla készitett...... nagyon szépeket alkot és nagyon ügyes :-)))