Ez a blog mindenkié, aki szeretne velünk közös projekteken dolgozva beszélgetni, jokat vihogni és esetleg együtt szomorkodni, ha a sors ugy hozza.

2010. február 20., szombat

Csibés bugyineszi

Megszületett az én bugyineszim is!
Sokkal jobban ment mint először gondoltam.Nagyon nagyon sokat számít egy pontos,jó leírás és szabásminta!!!KÖSZÖNET ÉRTE RITA!!!
Ez a bugyineszi volt az első,de nem az utolsó!:DDD
Viszont az applikálás borzasztó.Egyszerűen nem bírom a gép alatt forgatni az anyagot olyan irányba amerre kellene!Még ezzel az egyszerű mintával is gondom volt.A nagyított képen jól látszik,de azért nekem még is tetszik!:)
Még a czippzár varrással sem volt gond!:)

7 megjegyzés:

batorba írta...

Kedves Jutus! Szerintem nagyon aranyos lett! Az applikálást meg ha gyakorlod, biztosan jobban megy majd....mondom én ezt, aki hozzá sem fogott és még soha nem is applikált!!! De nekem tetszik a bugyid.:-)))

Rita írta...

gyakorolni-gyakorolni-gyakorolni...eleinte nálam arra ment a gép amerre ö akart, erdekes dolgokat produkáltam :-)))) De nem hagytam magam!!!!!

Rita írta...

megnéztem az aplit közelröl is, hát sokkal de sokkal szebb mint az én elsö probálkozásaim...a neszi meg szupi lett!!!! Gratula, ügyi vagy!!!

Kata írta...

Nagyon szép lett!

Ildi írta...

Én a nagyított képen se látok semmi rosszat! Nagyon ügyes vagy! Nekem tetszik!:) Egyébként, nekem se fogad szót a gép mindig! Egy rongyocskán gyakoroltam kicsit, aztán rájöttem, hogy lassabban kell nyomni a pedált és nagyon koncentrálni a forgatásra... Nem könnyű, de olyan izgi, hogy mi lesz a végeredmény!:)

Jutus írta...

Nagyon köszönöm nektek és igérem sokat gyakorlok,gyakorlok,gyakorlok!!! Nem ez volt az utolsó bugyineszim!:DD

Névtelen írta...

Nagyon aranyos lett!:)