Ez a blog mindenkié, aki szeretne velünk közös projekteken dolgozva beszélgetni, jokat vihogni és esetleg együtt szomorkodni, ha a sors ugy hozza.

2010. február 8., hétfő

Szeretettel köszöntelek.........

Titeket! Látom a legtöbben idetaláltatok, sokan be is mutatkoztatok és a hangulat is jo...... Huszan vagyunk, én négy-öt jelentkezöre számitottam :-))) Borzasztoan örülök a nagy érdeklödésnek és remélem nem fogtok csalodni. Külön köszöntöm a "kukucskálokat", talán kedvet kaptok Ti is a közös alkotáshoz!
Amint látjátok a blogunk  már nem áll pucéran és szép rendezett és áttekinthetö lett. Ez mind Dorka (Lidércke) lelkes munkáját dicséri, ö készitette a fejlécet és a hátteret is nekünk, amit ez uton is nagyon szépen köszönök!!!!

Tegnap éjjel még elvégeztem az utolso simitásokat az elsö projektünk leirásán, remélem minden érthetöre sikeredett. Eddig nemigen irtam ilyesmit magyarul, németül se sokat.... Kétszer kért eddig fel egy nagy Patchwork üzlet hogy vezessek le egy-egy tanfolyamot, oda irtam táska leirást. Ha hibát találtok a leirásban ne harapjátok le a fejemet!!! :-) Elég ha szoltok, kijavitom, jo?

Ugy gondoltam egy hét elég lesz a maci elkészitésére azoknak is akik dolgoznak vagy babájuk van, vagy esetleg mindkettö........ Gyakorlatlanok szerintem 2 este alatt megeszik, a gyakorlott varrok egy ora alatt. Arra szeretnélek Titeket kérni hogy a kész müveket csak vasárnap töltsétek fel. Ha valami gond merülne fel, szivesen állok rendelkezésre akár itt a blogon, akár mailben!

Ettöl függetlenül: kérek szépen még javaslatokat, mit szeretnétek itt együtt elkésziteni!!!! Lidércke már jelezte igényét egy kukacolo tanfolyamra, valaki más szeretne megtanulni hullámmentes cippzárt varrni. A jövöben lesz egy táska projekt is, Lidércke vezetésével, a cippzár varrás-tanfolyamhoz keresek még egy hozzáértöt, aki szépen tud cippzárt varrni és elérulná nekünk a mikéntjét jelentkezzen!!!!

ps: Email-ek elmentek, ha valaki nem kapott volna leirást és szabásmintát visitson!

8 megjegyzés:

Hencsilli írta...

Én is megkaptam a maci leírását, remélem sikerült elkészítenem vasárnapig. A cippzárvarrás tudománya engem is érdekelne! Hát álmaim netovábbjáról, a táskavarrásról már ne is beszéljek... ::)))
Szerintem jó kis csapat leszünk!

Rita írta...

Ha nem sikerül vasárnapig elkészitened az se baj, akkor majd megmutatod nekünk ha készen van! Mindenki varrjon nyugodtan a saját tempojában, itt semmi sem "kötelezö"!

Névtelen írta...

Sajnos én sem meghívót, sem leírást nem kaptam. :( Nagyon szeretnék csatlakozni.

Rita írta...

Timi, tegnap este küldtem, és itt az admin részbe azt mutatja hogy átvetted! Küldöm megint!!! Biztos hogy jo az emailcimed ami nekem van?

Rita írta...

Kedves Timi, elküldtem Neked megnz a meghivot, figyeld a mailedet!!! Elment a maci-leirás is!
Nem akartalak én pont Téged kihagyni!!!!! Ne haragudj!!!!!

Ida írta...

Kedves Rita!
Nem kaptam meg a mintát. Várom a macit.
Üdv: Ida

Ida írta...

Bocs!
Megtaláltam. Figyelmetlen voltam.

Rita írta...

semmi baj Ida, lényeg hogy megvan a kis szökevény!!!!!