Ez a blog mindenkié, aki szeretne velünk közös projekteken dolgozva beszélgetni, jokat vihogni és esetleg együtt szomorkodni, ha a sors ugy hozza.

2010. február 17., szerda

Bugyi neszi!

Lányok!

Képzeljétek, már meg is varrtam a neszit! Igaz, már sok neszit varrtam ez előtt is, de bugyi formájút még nem. Vannak sarkos részei is, amit kifordítás előtt V alakba le kell csípni. Biztos mindenki tudja, de azért ide írtam, hogy el ne felejtsétek, mert nem lesz szép kifordítás után.
Én pikós zsinórral díszítettem, amit 2- 2,5 cm. re varrtam rá a szélétől.
Rita, erre pontosabb választ szeretnék én is, hogy te hány centire tetted a díszítést a száránál.

Majd csak akkor mutatom, ha Rita szól, hogy mehet!!! Addig még lehet, hogy meg varrom a kisebbet is!!

4 megjegyzés:

Rita írta...

Ilikém, Te foltosok gyöngye!!!!! Mutasd mit alkottál!!!!!Hogy Te milyen szorgalmas vagy!!!!!! Töltsd fel nyugodtan, amacinál nem akartam hogy egymást akaratlanul is befolyásoljátok, de ez más, lehet azonnal mutogatni!!!!!
A diszitést én ugy csinálom, hogy ráprobálom a neszire, rakoskatom, aztán ahol tetszik otthagyom :-))) Változo hogy mekkora távolságra van a szárátol, függ a mintátol, aplitol stb :-)))

Rita írta...

Amugy köszi a figyelmeztetést, a ecsipés és a sarkok levégésa kimaradt a leirásbol (akkor merült le a kamerám, majd megütött a guta)

Névtelen írta...

Hű, de gyors voltál! :)
Kiváncsian várom, milyen lett! :)

Rita írta...

Már többször akartam mondani: elnézést kérek az elütések miatt a hosszu magánhangzoknál. Ennek oka van ám, a következö: mivel nekem német billentyüzetem van és csak német betükészlet a gépemen, a hosszu magánhangzokat számkoddal irom...néha melléütök a 3 jegyü számoknál, ugy lesz az á-bol é, stb...elnézést!!!!