Ez a blog mindenkié, aki szeretne velünk közös projekteken dolgozva beszélgetni, jokat vihogni és esetleg együtt szomorkodni, ha a sors ugy hozza.

2010. február 14., vasárnap

Maci prokekt :-)))

Lányok, fantasztikusak vagytok!!!!Aranyosnál aranyosabb macik születtek, de aminek a legjobban örülök, az a lelkesedés amivel kiszitettétek/készititek!!!! Nem is gondoltam volna, hogy már ma ilyen sok maci-babát megmutattok, mind szeretettel és nagy gonddal lett megvarrva, gratulálok mindegyikötöknek! Dorkát megkértem, hogy készitsen nekünk egy maci-fotokollázst ha mindenki elkészült a müvével, hogy egy képen, egymás mellett is megcsodálhassuk a sok különbözö medvét. Még egyszer: nagy örömömre szolgál, hogy ekkora lelkesedéssel készültek a mackok, ez motivál engem is további szabásmintákat, leirásokat késziteni. A neszi projekt fotosorozata már elkészült, a leirást csinálom éppen, jövö hét közepe táján megkapjátok emailben!

Egy kérésem lenne, formai okokbol: ha macitokat feltöltitek, cimkének adjátok meg a neveteket és azt hogy projekt01. Igy mindig vissza tudjuk keresni mi is volt az elsö projekt, de névre is kereshetö, hogy ki, mit készitett! Köszönöm!!! :-))) Puszi mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések: