Ez a blog mindenkié, aki szeretne velünk közös projekteken dolgozva beszélgetni, jokat vihogni és esetleg együtt szomorkodni, ha a sors ugy hozza.

2010. február 11., csütörtök

Szegusz - Kérdés

Sziasztok!

Én teljesen kezdő vagyok a varrásban, így egy kis segítséget szeretnék kérni. Rita leírásában az szerepel, hogy láthatatlan öltésekkel fejezzük be a macit (miután beletettük a "tölteléket").
Azt szeretném megtudni, hogy hogyan kell ezt csinálni? Érteni értem, hogy miről van szó, de a kivitelezésnél gondjaim vannak. :)))

Megköszönném, ha valaki segítene!

7 megjegyzés:

Ledorka írta...

Találtam egy videót, talán ez segít: http://www.youtube.com/watch?v=C4lsh3mZ4jU
Mondjuk, nem értem, miért kezdi 2 cm-rel előbb, de lehet, hogy csak a bemutatás miatt csinálja. Én nem pont így varrom, behajtom a széleket, és úgy öltöm, de maga az öltés ilyen lesz.
(Azért kerestem videót, mert elmagyarázni nem nagyon tudom.)

Rita írta...

nagyon jo, köszi Dorka!!!!!!!!

Szegusz írta...

Dorka! Köszi, köszi!!!
Bocsi, ha ez másnak nagyon egyértelmű... Nekem nem volt az.

Rita írta...

Timi, ne kérj bocsánatot, pont ez (is) a célja az együttvarrásnak: megtanuljuk amit mások már tudnak, cserébe a saját tudományunkat is továbbadni...igy mindenki profitál az együttvarrásbol...és ha még jol is szorakozunk együtt, mi kell még??? :-))))

Ledorka írta...

Szívesen. :) Épp 3/4 állapotban van egy táskám. Holnap bevarrom a lyukat, amit kifordításra hagytam, majd fotózok, és megmutatom, én hogy csinálom. (Nem sokban, de mégis eltér.)
Tényleg ne kérj bocsánatot! :) Rita bent járt a fejemben, és leírta, mit gondolok erről. :)))

Rita írta...

ugy tünik nem csak a macskaállataink egyformák :-)))

Szegusz írta...

Köszi!! Máris úgy érzem magam, mint egy nagy család tagja! :))