Ez a blog mindenkié, aki szeretne velünk közös projekteken dolgozva beszélgetni, jokat vihogni és esetleg együtt szomorkodni, ha a sors ugy hozza.

2010. február 19., péntek

Vliesofix lelőhely

http://www.passzio-merida.hu/index.php/hu/products/browse.html?category=102

Kislányok! Sokan kerestétek a kétoldalú vetexet. Ezt az egy boltot ismerem, ahol kapható. Nem tudom, hogy postázzák, mert ez nem hajtható össze, csak gurigázva lehet tárolni is. Mivel a ragasztós réteg leválik róla.
Nem tudom milyen az egy oldalán ragasztós vetex, mivel a jó minőségűnek a nagyker ára is sokkal többe kerül. Lehet, hogy papír vetex.
Különben ez a bolt, aminek a címét írom, szerintem nagyon drága. De ha valakinek nagyon szüksége van valamire és máshol nem kap, akkor rászorul. És ez egy jól ellátott bolt!!!!
Nekem van kétoldalúm. Valahonnan Pestről hozták, de nem tudom honnan. A két méter 2200.- ft volt, ha jól emlékszem.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Köszi Ili a linket. Ez nekem nem is drága. Ahol én vásároltam, a csipkét adták 340 Ft-ért méterét. :( Ha sok mindent szeretnék vásárolni akkor szerintem megéri a postaköltség.

F.Gina írta...

Ez nem drága :)) Van ahol 1800.- métere :((

lomaquilt írta...

Ez egy jó kis on-line bolt is. Vannak ennél drágábban is. A nagy lelőhely a Revitczki utcában van Lőrincen. A www.hunpatch.com oldalon a boltok cimszó alatt nézzétek meg.

Györgyi írta...

Én Burda boltban vettem (Budapesten).

Annus írta...

Bizonynem drága,pont a Burda boltam 1800 ft ugyanennek a métere..

Névtelen írta...

A Meseboltban 1050 ft az Üllői úton, a Kálvinhoz nem messze.