Ez a blog mindenkié, aki szeretne velünk közös projekteken dolgozva beszélgetni, jokat vihogni és esetleg együtt szomorkodni, ha a sors ugy hozza.

2010. február 17., szerda

Ili bugyi neszije

Rita megengedte, hogy megmutassam az első bugyi neszimet! Azt tudnotok kell, hogy ha valamit először csinálok, nem szoktam a szép anyagaim használni. Addig még nem vagyok teljesen meg elégedve a végeredménnyel. Még sajnos ez is hagy kívánni valót maga után. De már tudom, hol kell javítanom.
Így készültek a macik és ez a neszi is. Magában mintás damasztot festettem be régebben. A sötétebb színű van kívül a világosabb belül. Még biztos fogok mutatni másikat is!!!

18 megjegyzés:

Rita írta...

Ezzel szerintem mindannyian igy vagyunk :-))) Bár én a harmadik-negyedik darabnál megint el szoktam kezdeni hibázni mert akkor mar rutinbol csinálom, nem figyelek....aztan pl. a zipp huzoját a varráson kivül hagyom....na akkor hangulattol függöen vagy jokat káromkodok (persze magyerul) vagy jol kiröhögöm magam......

nagyon klassz lett a neszi, örülök hogy ilyen lelkes vagy!!!!!

Ledorka írta...

Azta, de gyors vagy! És milyen ügyes is! :)) Nagyon szép lett.

Ili írta...

Nagyon köszönöm, de meglátod, ennél sokkal szebbet is fogok csinálni. Igen nagyon lelkes vagyok, mert tele vagyok tudás vággyal.Addig nem hagy nyugodni, míg ki nem próbálom.
Pontosan én is így szoktam járni, ha már rutinból csinálok valamit!!!!!

Névtelen írta...

Nagyon szép lett! :)

Ili írta...

Képzeljétek, most jöttem rá. hogy óriási bugyit varrtam!!!! Szinte már rám valót.......
Reggel korán bekapcsoltam a gépet, láttam itt a minta. Megnyitottam a nagyobb mintát és a képernyőről átmásoltam. Nem nyomtattam!!! Mert akkor biztos jó lett volna a méret.Még a cipzár varrása közben gondoltam is, mintha a nagyba 16 cm-es kellene. Az enyém 18 cm volt. Így jár, aki kapkod!!! Holnap kezdhetek egy újat!!!

Rita írta...

ezzel sem vagy egyedül :-)) Igaz, Ildi :-))))??????

Jutus írta...

Milyen gyors és ügyes vagy!!!Én még csak most olvastam el.:))

Névtelen írta...

Nagyon szép lett!:)

Ildi írta...

Ili, gyönyörű a munkád, gratulálok!
Képzeld én is így akartam kinyomtatni a szabásmintát, de előtte írtam Ritának, hogy valami gáz van, mert ez akkora, hogy az én fenekem is belefér!:)) És akkor felvilágosított! Én nem kapkodtam, csak nem értek a számítógéphez!:)

Kata írta...

Ili, nagyszerű lett a neszid!
Várom a következőt :)

Ili írta...

Lányok! Örülök, hogy nem csak én szoktam hibázni. Olyan jó, hogy elmondtátok, mert már kezdtem magam nagyon szidni!!!!

Abile írta...

Helyes kis rózsaszín bugyit varrtál!Akkor most már tudjuk, hogy hogyan lehet nagyobbat is varrni belőle, ha szeretnénk! :o)

Névtelen írta...

Lányok!
Akkor most nem jó simán átmásolva a képernyőről nahyítás nélkül sem? Úgy nem lehet megoldani, mint a macit?

Ili írta...

Végül is, nekem még mindig nincs tinta a nyomtatómba!De ha megnyitod , és utána a Nézet legördülö menüjéban talász nagyítást és kicsinyítést. Egyszerre csak egy méretet lehet vele szerkeszteni. Úgy, hogy el játszogattam vele. A képernyőn lemértem a cipzár résznél és a cipzár méretéhez saccoltam!! Lehet, hogy nagyon nem vagyok értehető. De a párom itt áll a sarkamba és nem tudok gondolkozni rendesen.

Névtelen írta...

Szegény Ili! Különben én is leblokkolok ilyenkor ha valaki engem olvas vagy itt toporog. Köszi a segítséget!

Rita írta...

èn is igy vagyok, vele, tiszta ideg leszek ha valaki mögém áll, és olvassa amit irok :-)))

Lana írta...

Szia!
Nekem nagyon tetszenek a neszijeid!!! Főleg a rózsaszín! :) Én még csak ábrándozok és túrom a dobozom, hogy melyik anyagból készítsem.

Rika írta...

Szia! Nagyon tetszenek a neszijeid. Ilyenkor látom, hogy én még milyen keveset tudok!