Ez a blog mindenkié, aki szeretne velünk közös projekteken dolgozva beszélgetni, jokat vihogni és esetleg együtt szomorkodni, ha a sors ugy hozza.

2010. február 11., csütörtök

Zsenilia bemutatkozása

Elnézéseteket szeretném kérni, hogy ennyire elcsúsztam a bemutatkozásommal.
Timinek hívnak, Zsenilia néven blogolok. A varrással nagyon hadilábon állok, de reménykedem bele fogok jönni. Nekem már a gyerekek bejelentették, hogy mindenkinek kell maci, így biztos profi leszek belőle, mert egyből 4 db-ot kell készítenem. :D
Sajnos csak kézzel tudok majd varrni, de Rita szerint így is el lehet majd mindent készíteni. Szeretnék beszerezni egy varrógépet, de még gyűjtögetünk rá és nem is tudom, hogy mit érdemes venni.
Jó alkotást kívánok!

3 megjegyzés:

Rita írta...

Szia Timi!!!! A másik Timi (Szegusz) is kézzel varr.... igyekezni fogok, hogy a projekteket ugy állitsam össze hogy Nektek is megoldhato legyen, ill ha nem, akkor majd a kézivarroknak kitalálok valami mást :-))) Nem maradtok feledat nélkül, nem féljetek! Vannak foltvarrok akik csak kézzel hajlandok varrni, az ilyen foltmunkák eszméletlen drágák..... Timi (Zsenilia), a varrógép kérdésre megprobálok holnap válaszolni mailben, nem felejtettem el!!!!

Névtelen írta...

Köszi Rita a törödésed!

Szegusz írta...

Szia Zsenilia! Igaza van Ritának, én is kézzel fogok csak varrni! Nagyon örülök, hogy nem leszek egyedül!!! :))))