Ez a blog mindenkié, aki szeretne velünk közös projekteken dolgozva beszélgetni, jokat vihogni és esetleg együtt szomorkodni, ha a sors ugy hozza.

2010. február 11., csütörtök

Madarász Zsoltné,bemutatkozás

Sziasztok!Ancsa vagyok ,33 éves. Egy kisfiam van,2 és fél éves .A munkámhoz is kapcsolódik a varrás,mivel varrónőként dolgozok,de magával a kézműveskedéssel,alkotással csak most ismerkedtem meg az otthon töltött évek alatt,és nagyon tetszik.Egyenlőre a szabadidőmet csodálkozással töltöm,ülök a gép előtt és a többiek munkáit nézegetem...:),de remélem nekem is sikerül sok újat tanulni(a tudásom nagyon hiányos) és készíteni is...:)
A blog címe:
http://fercmuhely.blogspot.com/

2 megjegyzés:

Rita írta...

Isten hozott nálunk!!!! Egy igazi szakember!!!! :-))) Remélem, hogy tudományodat hajlando vagy megosztani velünk :-))) Volna kedved beszállni a projekt tervezésbe-vezetésbe?

Névtelen írta...

Bár szakember lennék!:)Szívesen teszek ennek eleget,de nem túloztam amikor azt írtam:a tudásom elég hiányos,hiszen azt tanfolyamon szereztem anno,és nem a hagyományos varrónői szakmát űzöm,hanem matrac,paplan,párna készítő üzemben dolgozok.:(Szerintem nálam mindenki többet tud.....:),de szívesen segítek...:)