Ez a blog mindenkié, aki szeretne velünk közös projekteken dolgozva beszélgetni, jokat vihogni és esetleg együtt szomorkodni, ha a sors ugy hozza.

2010. február 23., kedd

Barbara neszije

Nagyobbik lánykámé lett életem első neszije. Lilát szeretett volna ugyan, de olyan karton anyagot nem találtam...viszont nekem nagyon tetszett a halálfejes!!! A végére ő is megkedvelte. Sőt ma reggel mielőtt elment a suliba kifejezetten kérte, hogy végre varrjam már a neszijét!:-)))

Hibák vannak rajta...de már tudom, hogy miért. pl. túl sokat hagytam rá a varrásra...és kicsit megcsúsztam a viszáján az összevarrásnál...ezért elcsúsztak a diszek is..és nem futnak össze.:-((( Illetve van ahol húz, meg....stb.

Na de ez legyen e legnagyobb bajom az életben, a legközelebbi már jobban sikerül:-))) Remélem legalább is. Azt hiszem a következő a nagyobbik változat lesz, bár ez olyan kis édi.

A leírás amúgy nagyon király volt Rita!!!! Köszönöm az élményt, mert nem vette el a kedvemet, SŐT!!! ,még varrni szeretnék, mert ugye "Gyakorlat teszi a mestert":-))))



9 megjegyzés:

Rita írta...

látom a diszités kicsit elcsuszott, de ez is az én hibám!!!!! Irtam Nektek egy ált. leirást a varrásráhagyáshoz potlolag.
Viszont az a kis fodor nagyon édi rajta. Ha elolvasod a varrásráhagyás-szabályokat, aköverkezö neszid perfekt lesz!!!!!

Timi írta...

Nekem nagyon tetszik ez a kétféle anyag kombináció! Na meg a fodor! :D

Rita írta...

Jut szembe, a lila nyulat meg ne mutasd Barbarának :-)))))))

batorba írta...

Nem láttam azt a bejegyzésedet...:-((( Elkerülte a figyelmemet. Ma rákerestem a Dorka rejtett varrására és azt viszont úgy csináltam!!!:-)))

Rita írta...

nem is láthattad, most irtam!!!! Az én hibám, a leirásbol kihagytam :-(

batorba írta...

Mert neked ez természetes...de én meg itt tökölök.:-))))Be kell valljam amúgy,hogy még így is tetszik a neszi.:-))Az elképzelés jó volt...a kivitelezés meg még javul!!!Köszi a pót-tanácsokat!!

Ledorka írta...

Én teljesen odavagyok érte! Szuper a halálfejes anyag is, és a pöttyös is, együtt meg csúcs! :)))

Rita írta...

Örülök hogy nem ment el a kedved az én hülyeségem miatt!!!! Amugy a neszi nekem személy szerint nagyon tetszik, különösen a halálfejek és a fodor párositása nagyon eredeti!!!!!

Rika írta...

Szerintem is jó lett!