Ez a blog mindenkié, aki szeretne velünk közös projekteken dolgozva beszélgetni, jokat vihogni és esetleg együtt szomorkodni, ha a sors ugy hozza.

2010. február 27., szombat

Cinella neszije

Elkészültem én is a neszimmel. Hát mit mondjak megkűzdöttem vele rendesen. Ahogy olvastam a bejegyzéseket, mindenki olyan ügyes volt. Na én nem.  :-( Az úgy kezdődött, hogy először fordítva varrtam bele a zippet, és mivel jó apró öltéssel csináltam alig bírtam kibontani. Majd komoly logikai művelet következett részemről, hogy a zipp második felét is be tudjam varrni, de sikerült! Ezután úgy gondoltam most már minden rendben, de nem. Rossz felét varrtam össze a bugyinak, így a bélés most csak félig van megvarrva, mert belül ugye nem lehet láthatatlan öltéssel varrni. Szóval így jártam. Cintiának viszont nagyon tetszik, lefényképezni is alig tudtam, mert már vitte is. Közben kitalálta, hogy a macijának varrjak majd egy rendes bugyit.
Díszitést direkt nem tettem rá (függetlenül attól, hogy jól elszúrtam), mert a táskát is ebből az anyagból fogom megvarrni, így lesz egy kollekcióm. Amit majd Anyukámnak fogok adni anyák napjára. Persze nem ezt a neszit, hanem egy olyat amit sikerül jól megvarrnom! Ő nagyon szereti ezeket a színeket. A bélés és a színe ugyanolyan mintájú, csak a színe más.

16 megjegyzés:

Rita írta...

nagyon tetszik!!! De mondd csak, hogy lehet ennek a rossz felét összevarrni???? :-))))
Mekkora a bugyitlan maci? Mert van ám babaruha szabásmintám is, mint minden rendes nagyanyonak :-)))

batorba írta...

Nekem az anyag tetszik nagyon!!!Cinella amúgy én is kínlódtam ám rendesen...és nálam jöttek olyan hibák, amiket szerintem más automatikusan jól csinált!:-)))De mindezek ellenére jó ez varrás! Ugye???

Névtelen írta...

Nagyon tetszik nekem is ez az anyag és nem is látom hibáját. Nagyon szép!

Névtelen írta...

Nagyon szép lett!(Az olló is nagyon tetszik!):)

Ledorka írta...

Én se látok hibát így ránézésre, és az anyag is nagyon tetszik. :)

Timi írta...

Jó, akkor most már vallok én is. Rettenetesen egyszerű logikai képességemnek köszönhetően, sakkoztam egy darabig én is, a zipp második felével. Persze mikor már bevarrtam, láttam hogy hogyan is áll, de előtte ..... :D

Rika írta...

Cinella nekem nagyon tetszik a neszid!
Egyébként én is totóztam amíg rájöttem hogyan is kell beilleszteni a zipp másik felét. Már a gombostűzésnél leellenőriztem magam. Ezután leférceltem, majd ismét leellenőriztem. Mondjuk a neszi esetében nem volt olyan könnyű fércelt állapotban visszafordítani! És talán ez az oka, hogy olyan lassan készülök el a munkáimmal.

Rita írta...

Na de a végén sikerült, és ez a lényeg! Ezt a technikát tudjátok aztán más nesziknél, söt táskáknál alkalmazni!

Rita írta...

Szilvi, jövö hét péntektöl otthon vagyok, ha megirod nekem a teloszámodat felhivlak a jövö hét végén!

petitange írta...

Hú, de szép anyagot választottál!!! Kis romantikus bugyi! :)

Aranka írta...

Cinella! A zippzár bevarrás nekem sem akart sikerülni. Amilyen szép anyagot választottál nem is igényel semmilyen mintát,és a fotózásod is nagyon guszta lett.

Ildi írta...

Nagyon szép az anyag! Elhiszem, hogy Anyukád kedveli az ilyen szépségeket, főleg, ha táskával együtt kapja!:) Szép meglepi lesz!!!
A cipzárral én is bebiztosítottam magam és fércelgettem előtte, mert nem voltam benne biztos - a második felénél! De aztán összejött, mint a tiéd is! Gratula!:)))

bemka írta...

Nekem ez is nagyon tetszik.Semmi hibáját nem látom :)

Cinella írta...

Köszönöm Lányok!
Nagyon jól esnek szavaitok, és inspirálnak is. Az tuti (ezek szerint), hogy jobb fotós vagyok, mint varrós.
Rita írtam e-mailt! A macit pedig majd lemérem, vagy megnézem, hogy mit írtak a születési anyakönyvi kivonatába, ugyanis van neki! :-)

Cinella írta...

J! Rita, én bármire képes vagyok, de komolyan! Szóval, ha probléma felmerülhet, az nálam tuti, majd mindíg megírom, hogy mit csináltam nem jól, és a többiek tanulhatnak belőle! :-)

Ildi írta...

Szerintem csak én tudlak überelni, de azt galád módon, nem mindig hozom nyilvánosságra...:)))