Ez a blog mindenkié, aki szeretne velünk közös projekteken dolgozva beszélgetni, jokat vihogni és esetleg együtt szomorkodni, ha a sors ugy hozza.

2010. február 26., péntek

Elkészült a nesszeszerem



A zippzár gondom megoldása után már könnyedén sikerült elkészíteni a nesszit. Mit gondoltok ki tudott igazából segíteni a project megvalósításában? A férjem, józan paraszti ésszel átgondolta és azt mondta ne mutassak neki semmilyen leírást, miközben fogta a zippzárt és ügyesen beforgatta. Előtte nyugodtan üldögélt, vagy a gyerekek után szaladgált, amíg kínlódtam a zippzár ideiglenes rögzítésével. Ezek után biztos nem fogom elfelejteni, hogy kell bevarrni a zippzárt nesszeszerbe vagy táskába. Ha nem lennék szakkörös, a sarokba dobtam volna a cuccot mérgemben és 1-2 hétig felé se néztem volna, de ha vállaltam a heti varrást teljesíteni is kell.

Tehát íme életem első nesszeszere, aminek azért örülök, mert a mintáját a kistáskámhoz készítettem. Igaz a hímzéssel sok időt töltöttem és mind a két oldalára kerültek madarak. Kis belső zseb is került bele. Szóval happi vaok naon. Jöhet a táska készítés.

10 megjegyzés:

Szegusz írta...

Ügyes vagy!!!

Rita írta...

nagyon szép a himzés, büszke lehetsz rá, gyönyörü, gondos munka!
Nem akar a Párod is velünk varrni? ugy tünik egy östehetséggel élsz együtt!!! :-))))

Névtelen írta...

Nagyon szép lett!!:)

Aranka írta...

Köszönöm lányok, tegnap ilyenkor még azt hittem később leszek készen vele.

batorba írta...

Nagyon szép a hímzéssel! Hogy a francba tudod csinálni??? Én örülök, hogy sikerült nagyjából a neszi...nem hogy még díszítsem is???:-))))

Aranka írta...

Batorba! Nem volt nagy a minta, így hamarabb elkészült mint,amikor az egy hónappal ezelőtt készült táskámra varrtam. Kiszabás után gyorsan neki láttam kihímezni (9 éves korom óta hímzek). De amint olvashattad nekem a zippzár bevarrás volt kínai.

Lana írta...

Nagyon szép ez a hímzés!!! Nagyon jó lett a neszesszered!!! És látod, nem szabad feladni, mert ilyen csudaszép dolgok lesznek belőle.

Névtelen írta...

Nagyon tetszik rajta a hímzés és igazán egyedi is.

Rika írta...

Szép lett! A hímzés is szuper!

Aranka írta...

Köszönöm lányok, örülök, hogy tetszik.