Ez a blog mindenkié, aki szeretne velünk közös projekteken dolgozva beszélgetni, jokat vihogni és esetleg együtt szomorkodni, ha a sors ugy hozza.

2010. február 10., szerda

Esti helyzet és létszámjelentés, jövöbeni projektek és mindenféle jokivánság :-)))))

A pillanatnyi állás szerint 28-ann vagyunk..... szeretném megköszönni belémvetett bizalmatokat, igyekszem, hogy ne okozzak csalódást!

Javaslatokkal nem igen tündököltetek eddig, ezért várom öket továbbra is: mit szeretnétek a jövöben elkésziteni????
Tervezünk mini -tanfolyamokat is fotokkal, eddig cippzárvarrás és kukacolás van tervbe véve, de várom a további igényeket is!!!! Lesz ezenkivül egy táska projekt is, Lidércke volt olyan aranyos és elvállalta az elökészitését és vezetését. Ha még valakinek kedve lenne egy-egy projekt tervezéséhez és vezetéséhez, nagyon szivesen venném, ne legyek állandoan én a középpontban :-)))))Késöbb, ha a kezdök szert tettek némi rutinra a varrás témában, szeretnék egy "komoly" macivarrást is, hogy a gyakorlott varrok nehogy unatkozzanak. Ennek keretében egy "igazi", csuklokkal ellátott gyüjteménybe valo mackot fogunk életre kelteni. (tájékoztatás képpen: csak a feje 6 darabbol áll, fül nélkül :-)))Aki szereti a kihivásokat élvezni fogja!

Az aktuális macivarro projektünkhöz: vasárnaptol lehet fotokat felrakni az elkészült darabokrol (azért nem elöbb mert nem szeretném ha akaratlanul is befolyásolnátok egymást)
Mivel még javaslatok nem érkeztek, és a következö projektet ideje lenne elkezdeni tervezni, önhatalmulag ugy döntöttem hogy egy bugyi-neszeszert fogunk varrni, ahol mindjárt megtanuljuk hogyan lehet a cippzárt bevarrni anélkül hogy hullámos legyen. A neszi pici, kézzel is meg lehet varrni gond nélkül (mondom ezt pl. Szegusz-Timinek :-))). Fényképes, lépésröl-lépésre leirást keszitek hozzá, a kezdök se ijedjenek meg!!!! Az anyagszükségletet a következö postban megtaláljátok, igy lesz idötök beszerezni ami esetleg hiányzik az elkészitéséhez.

Remélem mindenki találni fog a projektek között izlésének megfelelöt, érezzétek jol magatokat, jo munkát, jo szorakozást és sok uj blog-batátnöt kivánok mindenkinek!!!!!
Ne felejtsétek el: várom a kivánságokat-javaslatokat mit varrnátok szivesen, ill mit szeretnétek megtanulni?!

8 megjegyzés:

Marika írta...

Közbe meg majd jönnek ötletek és kívánságok .
Tudod evés közbe majd jön az étvágy

Rita írta...

Huhu, még egy éjjeli bagoly :-))) irtam Neked egy emailt.......

Ledorka írta...

Szuper lesz! :) Közben én is nekilátok a táskának, és fotózom lépésenként.
Sikítsatok, ha kihagytam valakit a bloglistából!

Névtelen írta...

Én sikítok.:)

Szegusz írta...

Köszi, Rita! :))) Szuper!!!

Ledorka írta...

Ancsa, idehallatszott. :))) Pótoltam a mulasztásom. :)

Névtelen írta...

Köszönöm szépen.:)))

Jutus írta...

Egyet értek Marikával,miszerint evés közben jön meg az étvágy.:DDD