Ez a blog mindenkié, aki szeretne velünk közös projekteken dolgozva beszélgetni, jokat vihogni és esetleg együtt szomorkodni, ha a sors ugy hozza.

2010. február 20., szombat

A létszámról

Kedves Lányok!

Iszonyú nagy zavarban írok... Rita indította ezt a blogot, és úgy mondta, 4-5 főnek már örül. 20 jelentkezőnél már összenéztünk - virtuálisan-, hogy "jesszus, mi lesz itt", mert ekkora létszámnál már nehéz koordinálni a dolgokat. Kérte is akkor Rita, hogy zárjuk le a csapatot. Most 30-an vagyunk, de folyamatosan érkeznek a kérések, mert jönnének még többen is szerzőnek. Gondoljatok bele! 30 ember fog feltölteni egy-egy projektet minden héten, plusz, ha bármi óhaja van, azt is, mindezt át kell látni. Picit elszaladt velünk a ló....
Mégis, nehéz bárkinek is nemet mondani. Mi alapján tehetjük? Nektek mi a véleményetek?Nem gondoltam, hogy lelkiismereti problémákat vet majd fel a szakkörözés.
Bízom benne, hogy senkit sem bántunk meg, ha lezártnak tekintjük a létszámot. Ez nem jelenti azt, hogy ne követhetnének minket, de szerzőként már sokan vagyunk jelen. Az elkészült projektek itt lesznek a blogon, mindenki láthatja őket. Ha kell, szívesen adunk tanácsot is az elkészítés menetét illetően. Ugyanúgy, ahogy az applikálás tekintetében, más technikákat is láthattok még. A saját blogján bárki közzé is teheti az elkészült művek fotóit, és ha még azt is odaírja, hogy mi inspiráltuk, örülni fogunk. :) Esetleg itt, a projekt-bemutatónál is hagyhatna egy megjegyzést linkkel, és akkor mind odatalálnánk.
Megfelelne így?

Rita ma felvetette, hogy minden hónapban kerüljön fel egy-egy szabadon használható szabásminta is, amit persze, minden látogatónk "vihet". Szerintem remek ötlet! Természetesen, csak olyan minták kerülnek majd ide, amelyek megjelentetésével nem sértünk szerzői jogokat.


7 megjegyzés:

Silerika írta...

Időm híján nem jelentkeztem Nálatok, de szívesen olvasgatom, miket készítetek! Gratulálok a szervezéshez, és a remek ötletekhez!! Aranyos macik, és klassz bugyineszik készültek a szorgos alkotók keze alatt! :o))

Ildi írta...

A magam részéről jó megoldásnak tartom, amit írtál! Végül is Rita és Te hoztátok létre az egészet. Bárki, bármikor csatlakozhatott, bőven vannak szerzők! De valahol határt kell szabni, mert valóban, nehezen lehet áttekinteni! Viszont az érdeklődők, szinte ugyan úgy hozzáférhetnek mindenhez, mint a szakkörösök! Ez remek dolog, szerintem frappáns megoldás!

Hencsilli írta...

Én is egyetértek Dorkával. Elég nagy fába vágtátok a fejszéteket, ahogy mondani szokás. Ez is elég sok munka tőletek, hát még ha többen lennénk, akkor szerintem már teher lenne számotokra, mivel mindkettőtöknek van más blogja is meg gyerekei, unokái ... meg egyéb elfoglaltságok. Igen, valahol sajnos meg kell húzni a határt

Marika írta...

Maradok külső szemlélő, teljesen megértelek Benneteket, további jó ötleteket kívánok:):):)

Rita írta...

Köszönjük szépen a megértésedet. Dorka táskáját igy is elkészitheted, a lépésröl-lépésre leirás fent van a blogon. Az utána következö projekt, ami jövö hét közepén kerül fel szintén ilyen, egy tavaszi koszorut fogunk elkésziteni, szines styropol tojásokkal...eböl sem akartunk senkit se kirekeszteni, szerzöi jogot se sértünk, ezért mindenki számára elérhetövé tesszük!!! Ha Te is elkészited, hagyj egy linket a megjegyzéseknél, hogy mi is megcsodálhassuk!!!!!

Florka írta...

Sziasztok!!

Nagyon sok hasznos dologgal ismerkedtem meg!! Viszont ha valaki tudna segíteni nekem azt megköszönném van köztetek olyan aki ügyes a sablongyártásban??

Judit írta...

Köszönöm a tanácsokat. A leírások szerint haladtam az applikációval . Szuper lett! Sose hittem volna!
Judit