Ez a blog mindenkié, aki szeretne velünk közös projekteken dolgozva beszélgetni, jokat vihogni és esetleg együtt szomorkodni, ha a sors ugy hozza.

2010. február 22., hétfő

Maci, bugyineszi és ami még jön...

Sziasztok Lányok!!!!
Nagyon szorgalmasak vagytok, nagyon örülök a lelkesedéseteket látva! Nekem az az érzésem, hogy van köztünk néhány kezdö varro akik rettentö tehetségesek!!! Másképp nem tudom megmagyarázni, hogy készültek el ezek a remekmüvek akiknek a készitöi saját bevallásuk szerint sosem varrtak. Èlvezet veletek dolgozni, olyan ügyesek, lelkesek és aranyosak vagytok mind!!!! Nagyon szép müvek születtek és a részvétel a projekteken is nagyobb mint valaha gondoltam volna. Köszönöm szépen Dorka nevében is a kedves sorokat, örülök hogy tetszik Nektek a program!
Arankátol megkaptam ma a koszoru leirását, és Csilla is szorgoskodik már a tojatokkal :-))) Jövö hét közepén lesz közzétéve, mégpedig ezuttal nem emailban, hanem mindenki számára elérhetöen a blogunkon. Ez lehetöséget ad a lányoknak, akik sajnos most kimaradtak a szakkörböl, velünk dolgozni. Ha elkészititek a koszorut a mi leirásunk alapján, irjatok itt egy megjegyzést a blogotok linkjével hogy mi is megcsodálhassuk a munkátokat! Ha sikere lesz, akkor idöröl idöre lesz ilyen "szabad" projekt. Jo munkát kivánok Nektek, remélem nem csak mi készülödünk a tavaszra, hanem az idöjárás is kegyesebb lesz hozzánk!!!!

Kiegészités: Többen is irtatok nekem, kérdezve, hogy mi lesz Dorka szatyijával ? Minden marad ahogy terveztük, a hét közepén Dorka elinditja az elsö tavaszi projektünket aminek keretében egy nyuszis szatyrot fogunk varrni. A szatyrot követi, már a husvéti elökészületek jegyében Aranka koszoruja és Csilla tojatai.

4 megjegyzés:

Ledorka írta...

Lányok, tőlem elkezdhetjük előbb! A fotók megvannak. :) Úgy egyeztünk meg Ritával, hogy csütörtökönként lesz projektváltás (mint a Metroban :D), de nem ragaszkodunk ám ehhez! Induljon ma? :)

Hencsilli írta...

Igen, felőlem jöhet ::))

Névtelen írta...

Igeeeeen!!!!:)

Ledorka írta...

Most csak beugrottam, de estére megírom hozzá a szöveget. Reszkessetek, visszajövök! :D