Ez a blog mindenkié, aki szeretne velünk közös projekteken dolgozva beszélgetni, jokat vihogni és esetleg együtt szomorkodni, ha a sors ugy hozza.

2010. február 22., hétfő

Tanácstalan vagyok bocis-bugyineszi ügyben

Mégpedig azért, mert lányom kivánságára a boci feje rózsaszín legyen,a pofija fehér, a szarvai meg lilák. Az itt a nagy kérdés, hogy milyen színnel applikáljam ezeket körbe??? Ja, a háttér pedig piros alapon apró virágos lesz, legalábbis eddig a pillanatig így van.. légyszi csajok segítsetek... csütörtökig meg kell még csinálnom neki.
Köszönöm előre is.

10 megjegyzés:

Rita írta...

minden darabot a saját szinével, ugy lesz a legszebb!!!

Hencsilli írta...

Köszi Ritám, én is valami ilyesmire gondoltam, de most hogy megerősítettél benne, így már jobb ::))

Jutus írta...

...Vagy pedig kézzel aplikáld apró rejtett öltésekkel.:)

Hencsilli írta...

Jutus, hát öööööö inkább maradok a gépinél, a kézi applikálás nekem még nem megy annyira mint neked, meg soká is tart!Azért köszi a tanácsot. Viszont a neszi belsejét úgy bevarrtam rejtett öltéssel, hogy csak na! :)

Ledorka írta...

Ha mégsem mindet a saját színével varrod, hanem egyfajta, sötétebb színnel, akkor karikatúra-hangulata lesz, az is jól szokott kinézni. :)

Hencsilli írta...

Mondjuk feketével? Vagy a háttértől sötétebb színnel?

Ledorka írta...

Bármilyen, a mintánál sötétebb szín ezt a hatást hozza ki, de a fekete meg aztán pláne. Ha majd egyszer olyan figurákat használsz, mint a képregényekben vannak, akkor feketével érdemes kontúrozni. :)

bemka írta...

Én egyszínű alapra dolgoznék, fekete konturral.

Hencsilli írta...

Köszi lányok. Lehet, hogy még le tudom beszélni a virágos mintáról és inkább a bélés kerül előre, és a virágos lesz a belseje:)
Még azt szeretném kérdezni, hogy a kisebb részeket kisebb cikk-cakk öltéssel csináljátok, vagy azt is a nagyobbal. Én 4-esre szoktam állítani, de ezt gondoltam 2-essel, mert ugye olyan pici a fülénél a középső rész - vagy akkor az kifoszlik és nem fogja meg?
Köszi előre is.

Rita írta...

persze, a kisebb darabokat kisebb öltéssel csinálom. Kifoszlani nem fog. Ilyen veszély inkább olyan dolgoknál van ahmik gyakran lesznek mosogépben mosva