Ez a blog mindenkié, aki szeretne velünk közös projekteken dolgozva beszélgetni, jokat vihogni és esetleg együtt szomorkodni, ha a sors ugy hozza.

2010. február 24., szerda

Zsenilia project 02



Sziasztok!
Elkészültem én is a bugyival, de lemerült a fránya fényképezőm és nincs itthon elemem, így nem tudok mutogatni. :( De ami késik az nem múlik. :D
Rita! Köszi a részletes leírást, nagyon könnyen eligazodtam. Igaz, hogy a cipzárt majdnem rosszul varrtam. A képen nem igazán láttam, hogy van megtűzve a második fele. A következő képen láttam már, hogy milyen készen és az alapján jöttem rá. A vlies vasalását épphogy nem rontottam el. Nagyon meleg volt a vasalóm! :D Időben kapcsoltam szerencsére, hogy miért gyűri és kapja össze.
Nem nagyon díszítettem, mert csak egy tarka anyagot találtam megfelelőnek, aminek van egy kis tartása is így csak egy kis masnit készítettem rá csipkéből. Az applikációhoz nem kaptam még vliesofixot, ezért az sem jöhetett szóba.
A szabást kicsit elrontottam, mert mintha csámpás lenne szegény, az íveknél mintha az egyik hosszabbra sikeredett volna. Majd lesz ez jobb is remélem! :D
A családban azért sikere volt, nagylányom lenyúlta egyből. Azt mondta, hogyha nekem nem tetszik akkor varrjak magamnak. :D A férjem reakciója: - Jé, ez egy bugyi! Férfiakról ennyit. :D
Nagyon köszönöm a segítséget! Nem is gondoltam volna magamról, hogy képes vagyok elkészíteni ezt is. Most a táskától is be vagyok gyulladva egy kicsit, még anyagot kell szereznem hozzá így ezzel is csúszok valószínűleg. :(
Jó munkát, kikapcsolódást mindenkinek! Engem teljesen kikapcsolt, nem munka volt számomra hanem pihenés.

7 megjegyzés:

Rita írta...

de azért elmesélheted hogy néz ki, és hogy milyen volt varrni, nehéz volt vagy éppen nem..... kiváncsiak vagyunk!!!!

Névtelen írta...

Írtam még hozzá... :D

batorba írta...

Ugye, ugye. Én is ezt mondtam, hogy totál fel voltam tőle dobva. Még ha nem is tökéletes a varrásom, de akkor is öröm volt.:-)))

Rita írta...

Timi, tegnap irtam egy postot a szabásrol ill varrásráhagyásrol, az kimaradt a leirásbol...szerintem ha elolvasod, a következö már csámpátlan lesz :-)))Nagyon örülök hogy még senkinek sem vettem el a kedvét a varrástol, söt ugy tünik vannak közetetek akiknek csak most jött meg a kedve igazán :-))) Ha ebben nekem is volt egy kis részem az nagyon boldoggá tesz! Ugye milyen klasszul ki tud kapcsolni a varrás? Engem mindig megnyugtat, mindjárt jobban érzem magam ha leülök a géphez..
Csilla, legyél is feldobva, klasszat alkottál, minden okod meg van rá! Kérdezted hogy mikor alszom...mostanában nem igen, anyám elvette az álmomat... a stressz nálam gyomorfájással és álmatlansággal jelentkezik..... de legalább sokat varrok :-)))

Ildi írta...

Jó, hogy írtál a varrásráhagyásról, mert az én bugyim farkasfoga is azért került ki nagyon a szélére, mert nem volt ráhagyás! És a maci lába között hogy van ráhagyás??? De hol is találom azt a posztot?....:)))Köszi!

Ildi írta...

Bocs, bocs, megtaláltam!!!!:)

Hencsilli írta...

Zsenília játékra hívlak a blogomon. Azért itt írok, mert a blogodra nem tudtam bejelentkezni.